Dagens namn: Klemens
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Ett ögonblick...

...med Hannah Widell och Amanda Schulman som idag startar sajten C/O Hannah&Amanda på på Aftonbladet. Varför gör ni den här jättesatsningen?

- Vi hoppas att kunna bidra med ett livsstilsinnehåll baserat på våra egna liv som svenska kvinnor kan inspireras av. Men vi vill också skratta, gråta och känna en massa saker tillsammans med våra läsare och tittare. Den här jättesatsningen är helt enkelt ett försök att tillsammans med svenska kvinnor skaffa ett lyckligare liv med allt vad det innebär.

 

Vad kommer ni bjuda oss på er sajt?

 

- Allt i våra och liv och lite till. En massa matlagning, kändisar och bli inte chockade nu men vi ska också träna till ett lopp. Alla kommer kunna vara med och träna sig från noll till att kunna springa en mil...

 

I ert tv-program "På middag hos Hannah&Amanda" kommer ni bjuda kändisar på mat och de bjuder på sig själva - är det någon som överraskat er?

 

- När man träffar människor över en middag blir man alltid överraskad. Om man inte känner en person utan och innan dyker det upp nya sidor och framförallt historier som berör och överraskar!

 

Vem är er drömgäst?

 

- De vi bjuder är våra drömgäster. Vi tar chansen till varje program och bjuda de vi helt vill ha på middag till exempel Thomas Bodström och Pernilla Wahlgren!

 

På vilket sätt är ni lika varandra och på vilket sätt är ni totala motsatser?

 

- Vår barndom har ju så klart präglat oss och våra smaklökar. Vi har samma känsla för saker och människor. Men det bästa är att vi är olika. En ladylike, en bohem, en smal, en kurvig, en ung, en gammal...ha ha ha. Inte riktigt så men nästan. Våra olikheter kommer att göra att många kvinnor kan hänga på oss och identifiera sig eller bara bli fascinerade.

 

Hannah - vilken är Amandas bästa reps värsta egenskap?

 

- Hennes bästa är att hon är så lyhörd för vad man känner och har alltid världens bästa lösning på ett problem. Jag hatar när hon drar sig undan och låtsas att hon inte finns.

 

Amanda - samma fråga om Hannah?

 

- Hannas bästa sida är att hon är så satans rolig och smart. Och alldeles för dramatisk vilken ger härlig energi. Hennes sämsta sida är att hon inte fattar när jag vill låtsas om att jag inte finns och jagar mig.

 

 

Till sist vad önskar ni er allra mest just nu?

 

- Hannah önskar sig diamanter och jag (Amanda) önskar mig att president Bartlet (i tv-serien Vita Huset) fanns på riktigt. Och fred på jorden så klart!

Senaste TV-klippen
SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet