Dagens namn: Elisabet, Lisbet
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
ANNONS

Här är prylarna som är hetast att sälja i höst

Foto: Colourbox, Pexels
Shpock

Förutom den klassiska vårrensningen är det många som passar på att gå igenom förrådet på höstkanten.

Här kommer några tips på prylar som det söks efter extra mycket just nu och där chansen är stor att du kan tjäna en hacka.

Just nu är vi mitt inne i ett säsongsskifte där sommar blir till höst. Kvällarna är fortfarande ljusa och det finns energi kvar till annat än att mysa i soffan. Dessutom är det skönt att ha lättat på trycket inför kommande julklappar och mellandagsrean. Passa på att göra plats där hemma och sälj det som du inte använder.

– Förutom att man får ett luftigare hem är det så klart bra att stärka upp kassan inför julhandeln. Prylarna som söks efter mest just nu är typiska saker som många har liggande hemma. Det är med andra ord en perfekt tid för att ta tag i utrensningen, säger Annette Karlberg, på köp- och säljappen Shpock.

 

EXTERN LÄNK

Ladda ner Shpock för att börja sälja och köpa prylar!

Då är det bäst att sälja

Sökningar efter cykel på Shpock är på nedgång efter sommaren, men ligger fortfarande i topp. Därefter kommer mer typiska höstprylar som tv, soffa och PS4.

– Nu när Apple släpper ny iPhone 8 och iPhone X kommer det läggas upp många äldre telefoner på Shpock och vi ser även ett stort intresse för dessa modeller. Många Shpock-användare passar på att uppgradera till den näst senaste versionen när de riktiga teknik-freaksen gör sig av med sin gamla modell, säger Annette Karlberg.

 

Här är prylarna som det söks mest efter på Shpock just nu:

Cykel

TV

Soffa

PS4

Supreme

Skor

Parajumper

Gant

Yeezy

iPhone

 

EXTERN LÄNK

Prova Shpock här – helt kostnadsfritt!

Annons:

Detta innehåll är framtaget av vår partner.

Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.

Om Aftonbladet