Dagens namn: Josef, Josefina
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
ANNONS
Startsidan / Content studio / Bynk

Knepet: Så slipper du långa låneprocesser

Foto: Colourbox
Bynk

Under de senaste åren har alla banker i Sverige fokuserat på att digitalisera sina tjänster och processer.

Men vad kommer du som kund få ut av en mer digitaliserad bank?

Under de senaste åren har alla större företag i Sverige sagt att man digitaliserar sin verksamhet. Inom vissa branscher är det enklare att göra en digital transformation än andra. För de svenska storbankerna är detta en enormt komplicerad och tidskrävande process av flera anledningar.

Nu har digitaliseringen börjat på riktigt inom bank/finans-branschen i Sverige. Under de senaste 5–10 åren har många nischbanker sprungit om bankerna i den tekniska utvecklingen och vunnit marknadsandelar. Dessa nischbanker har gjort exakt samma sak som storbankerna, men lite effektivare.

Nya typer av tjänster har dykt upp med teknik som aldrig tidigare använts. Och för dig som är intresserad kan det finnas både tid och pengar att spara på de nya tjänsterna.

Mobilanpassade tjänster

Mer och mer fokus läggs på att bygga tjänster anpassade för mobilen. Allt fler kunder kräver att tjänster ska gå att sköta via mobilen. Den senaste i raden av nya företag inom banksektorn är Bynk.

– Tack vare en unik teknisk plattform är det möjligt att utveckla tjänster som tidigare inte funnits.

 

EXTERN LÄNK

Testa Bynk och ta kontroll över din privatekonomi i dag

 

Snabbhet inom finansbranschen har tidigare kopplats till sms-lån, vilket är något Bynk vill ändra på.

När du ansöker om ett lån får du svar om ränta och belopp direkt. Ansöker du på förmiddagen får du pengarna dagen efter. Med en lägsta ränta från 3,95 procent erbjuder Bynk helt vanliga privatlån, men mycket snabbare än andra aktörer.

– Kunder slipper dessutom alla typer av formulär och pappersfakturor, allt signeras via BankID.

Fler fördelar med en digital bank

En helt digital bank kommer innebära många fördelar för kunden. Utöver snabbheten tillkommer även transparens och full kontroll.

– Appen ger kunden möjlighet att höja och sänka månadskostnaden på sitt lån eller utnyttja en av sina fyra betalfria månader per år. Här hittar du också tips på hur du kan förbättra sin kreditvärdighet och på så sätt sänka din ränta.

Flexibiliteten i produkten ger kund alltså möjlighet att förändra och förbättra sina egna lånevillkor på både kort och lång sikt.

Det går även att samla befintliga lån för att ha möjlighet att sänka räntan och få ner månadskostnaden. Har du ett lånebehov i dagsläget finns det alltså många anledningar att testa Bynk.

 

EXTERN LÄNK

Testa Bynk och ta kontroll över din privatekonomi i dag

Annons:

Detta innehåll är framtaget av vår partner.

Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.

Om Aftonbladet