Annons

Så gör du bilkörningen i Stockholm smidigare

1 av 2
Endast modeller från BMW och MINI med DriveNow
DRIVENOW

Att ha en tillgång till bil är för många Stockholmare en frihetskänsla. Men samtidigt upplever allt fler som bor i innerstan att den bara står parkerad majoriteten av tiden och kostar onödiga pengar varje månad. Därför har över 30 000 Stockholmare valt att registrera sig hos DriveNow och ha 300 bilar över hela stan som man hittar och öppnar med en app istället.

EXTERN LÄNK

Endast t.o.m. 12/6 – registrera dig gratis hos DriveNow och få 20 minuter!

– Jag har alltid haft en egen bil, men när jag flyttade tillbaka till Stockholm valde jag att använda mig av DriveNow istället. Inget har egentligen ändrats, det är enkelt att hitta en bil i närheten, det bara att låsa upp med appen och köra iväg, säger Sofie Ingvarsdotter som ofta använder sig av bildelningstjänsten.

Så fungerar det

DriveNow är en bildelningstjänst från BMW och MINI som har 300 fordon tillgängliga dygnet runt över hela Stockholm. Det är enkelt att boka och låsa upp bilen direkt med din mobil, sen är det bara att köra iväg. Bäst av allt, när du är framme vid din destination behöver du bara parkera på första bästa gatuparkering som sköts av Easypark, kliva ur och låsa bilen med appen och lämna den där. Smidigt och enkelt.

Flexibel prismodell

Du betalar endast för den tiden du faktiskt kör, utan månads- eller årsavgifter. Du behöver inte tänka på kostnader som bränsle, kilometer eller parkering.

Bilarna kostar från 4,80 kronor per minut, men du kan även boka ett tim- eller dagspaket till ett lägre minutpris.

EXTERN LÄNK

Testa nu – registrera dig gratis hos DriveNow och få 20 minuter

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladets redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.