Annons

Inredningsknepen som maxar din uteplats

1 av 6
ILVA

Snart är äntligen sommaren här! Med en loungesoffa på verandan, altanen eller i trädgården blir det extra härligt att njuta av vädret. Det är en perfekt möbel för både en stunds avkoppling med en bra bok eller som samlingspunkt för familj och vänner. Här kan du bjuda på fika, drinkar eller middag och sitta bekvämt ända in på småtimmarna.

Men vi behöver ju inte vänta ända till sommaren med att börja utnyttja uteplatsen. Med en varm kofta och tjocka plädar kan du redan nu njuta av vårsolen.

Hur skapar man bäst en skön atmosfär på uteplatsen då? En bra grund är att skaffa ett stabilt trädgårdsbord och tillhörande stolar som är behagliga att sitta i men samtidigt klarar det oförutsägbara svenska vädret.

Ljus i lyktor och krukor med stora växter ger en hemtrevlig känsla. Eller varför inte ett bålfat, som värmer när solen gått ner och gör det möjligt att grilla marshmallows med barnen?

Ett tips är att hålla färgen på inredningen i naturliga nyanser, så att uteplatsen passar ihop med resten av trädgården.
EXTERN LÄNK:
Kolla in vårens nyheter från Ilva och inspireras här!

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladet:s redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.