Annons

Appen som ger dig koll på aktiemarknaden

OMNI EKONOMI

Kommer de handelspolitiska grälen blomma ut i fullskaliga handelskrig? Det är en av de hetaste frågorna som påverkar de ledande börserna världen över.

– Omni Ekonomi är nyhetsappen för dig som vill ha koll på aktiemarknaden, säger Markus Gustafsson, chefredaktör.

Börsen har gått som tåget de senaste åren. Men efter den långa perioden av uppgångar frågar sig analytiker om börsfesten är över för den här gången. Den utlösande faktorn kan bli den puttrande handelskonflikten som Donald Trump eldar på. Nästan varje vecka har det kommit nya hot om tullar och svar från både Kina och EU på Trumps utspel.

– Nästan åtta av tio svenskar sparar i fonder, privat eller via tjänstepensionen och den totala fondförmögenheten i svenskregistrerade investeringsfonder uppgick 3804 miljarder kronor i början av 2018. Hur börsen utvecklas gör helt enkelt stort avtryck i folks plånböcker, säger Markus Gustafsson.

Omni Ekonomi är ett helt nytt sätt att uppleva affärsnyheter och den givna appen för dig som vill ha koll på börsen. I appen ges nyheter och perspektiv från världens alla affärsmedier på ett ställe. Samtidigt ges användaren möjlighet att ställa in sin egen nyhetsmix och lägga upp bevakningar på bolag och branscher.

Appen är gratis att ladda ner och gratis att använda. Den finns för både iPhone och Andrioid.

EXTERN LÄNK:

Ladda ner Omni Ekonomi för Iphone

Ladda ner Omni Ekonomi för Android

Nyheter om egna fonder och placeringar

Omni Ekonomi lanserades i slutet av förra året och har redan nu över 200 000 nedladdningar.

– Jag vågar säga att vi har Sveriges snabbaste och mest heltäckande bevakning av börsen. Här visar vi verkligen styrkan med Omni Ekonomi – vi kan erbjuda mängder med vinklar och analyser från världens alla affärsmedier som sätter aktiemarknaden i perspektiv.

En stor andel av användarna läser Omni Ekonomi just för att få fördjupad bevakning av nyheter som rör deras egna placeringar, i aktier och i fonder. De läser Omni Ekonomi mycket för bolags- och börsbevakningen. Men även affärsläsare som läser ekonominyheter för sitt arbetes skull står för en stor andel av läsarna.

Omni Ekonomi är utvecklad av teamet bakom Omni, som har prisats som Sveriges bästa nyhetsapp två år i rad.

Har fått toppbetyg

– Responsen har sedan lanseringen varit fantastisk. Omni Ekonomi får toppbetyg i alla våra undersökningar och användarna berättar att den redan helt har förändrat deras konsumtion av affärsnyheter, säger Markus Gustafsson.

EXTERN LÄNK:

Ladda ner Omni Ekonomi för Iphone

Ladda ner Omni Ekonomi för Android

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladets redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.