Annons

Fem tips: Så shoppar du smart inför julen

Foto: Pexels
PRISJAKT

Inför jul är det många som handlar på internet och det är många som vill hitta bra erbjudanden för att ha råd med ännu fler klappar, eller för att kunna unna sig lite vardagslyx i julstressen.

Här har vi samlat några tips till dig som vill optimera din julklappsshopping.

1. Var ute i god tid

Fråga dina nära och kära redan nu vad de önskar sig i julklapp. Då har du möjlighet att handla julklappar till rabatterat pris under Black Friday, den 24 november. Om du dessutom bevakar priser på de prylar du ska handla, får du ett mejl av oss om priset sjunker.

EXTERN LÄNK

Jämför och hitta bästa priset Samsungs och Apples senaste mobiltelefoner här

2. Jämför priser på allt

Det är vanligt att man jämför priser på dyra saker som laptops, mobiltelefoner och kameror. Ett tips är att också jämföra priser på produkter som kostar mindre, som parfym och lego. Sparar du hundra kronor på parfymen och en femtiolapp på legot så kan du ha sparat ihop till hela farmors julklapp?

Jämför du priser på ett populärt lego kan det skilja så mycket som 916 kronor.

3. Jämför prylars egenskaper

Vet din syster inte exakt vilken mobiltelefon hon önskar sig?

Fråga henne vilka funktioner hon vill att telefonen ska ha och använd Prisjakts filter för att få fram telefoner som matchar kriterierna. Telefonerna kan du sedan jämföra sida vid sida och se hur pris och egenskaperna skiljer sig åt och på så sätt hitta telefonen som passar bäst.

4. Håll reda på vad alla önskar sig med listor

Organisera din julklappsshopping med listor på Prisjakt. Med listor på Prisjakt slipper du hålla koll på lappar och anteckningar i mobilen. Du kan enkelt skapa en lista för varje person du ska köpa presenter till. För att skapa listor behöver du vara inloggad på Prisjakt. Det enklaste är att ladda ner Prisjakts app och skapa listor i den. I appen finns en en symbol i menyn som heter listor, klicka på den så är du igång.

5. Blir det ändå stressigt?

Hann du inte handla alla julklappar i god tid? Ingen fara. När julafton närmar sig visar Prisjakt en julgran i fältet för lagerstatus. Det betyder att butiken lovar leverans före julafton. Det är alltså säkert att handla på internet och ändå få hem klapparna före jul.

EXTERN LÄNK

Jämför och hitta bästa priset på Lego här

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladet:s redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.