Dagens namn: Lukas
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
ANNONS

Här är karaktärerna som vi saknar i GoT

Foto: HBO
tv.nu

Säsong 7 av "Game of Thrones" är äntligen här!

Om du vill hinna kolla ikapp eller se om tidigare säsonger, så guidar tv.nu dig rätt via deras streamingguide till alla säsonger.

På många sätt är "Game of Thrones" en exceptionell serie med häpnadsväckande effekter, storslagna scener och höga produktionskostnader. Men en sak som sticker ut lite extra är antalet viktiga och populära karaktärer som dör. Man kan aldrig riktigt slappna av när man följer den här serien, utan får alltid vara beredd på det värsta.

Genom åren har många favoritkaraktärer dött – så därför har tv.nu listat de åtta som vi saknar mest.

Eddard Stark

När Ned Stark blev halshuggen var det nog många som blev förvånade. Det var nog en kombination av att man inte riktigt hade insett att populära karaktärer kommer dö som flugor i den här serien och att Ned var en älskvärd person. En beskyddande far med starkt rättspatos som gjorde allt för sin familj. Eller som Catelyn sa ”he has a good sweet heart beneath his solemn face”.

Robb Stark

Det är egentligen väldigt svårt att ogilla någon i Stark-familjen. Men ska man ranka någon så låg Ned och Catelyn Starks förstfödda son Robb Stark högt upp på popularitetslistan, så när han blev brutalt mördad under ”The Red Wedding” skar det i våra hjärtan.

 

EXTERN LÄNK

Se alla säsonger av "Game of Thrones" här!

Hodor

Det är svårt att veta var man ska börja. En genomsympatisk karaktär som garanterat ingen någonsin har ogillat. Han drog runt Bran på släden genom vinterstormar och bar runt på honom i en ryggsäck utan att klaga en enda gång. Han följde sedan upp det med att offra sitt liv för Bran och Meera Reeds skull.

Catelyn Stark

Det är nästan tjatigt att ha med en till från Stark-familjen på listan, men Catelyn Stark måste vara med. En stark kvinnlig karaktär och en kärleksfull mor. Även hon blir oväntat mördad under massakern i ”The Red Wedding”.

Shireen Baratheon

Man känner direkt väldigt starkt för Shireen. Inte bara för att halva ansiktet är ärrat efter en dödlig sjukdom som barn, utan för att det ligger något sorts sympatiskt och melankoliskt skimmer över henne. Det hade kunnat räcka där, men när hon bränns på bål av sin far – Stannis Baratheon, så känner man ännu mer för henne än vad man gjorde innan.

 

EXTERN LÄNK

Streama nya avsnitt från säsong 7 här!

Ygritte

Vildlingen Ygritte som Jon Snow förälskade sig i hann under sin relativt korta medverkan bli otroligt omtyckt. Å ena sidan en hänsynslös soldat, å andra sidan en varmhjärtad människa som man kunde relatera till. Humoristisk och jordnära.

Robert Baratheon

Fick bara vara med i sju avsnitt men hann göra avtryck ändå. Den konstant fulla, fetlagda kungen fick spendera sina sista dagar i sjuksäng efter att ha blivit stångad av ett viltsvin, vilket också ledde till hans död.

Margaery Tyrell

Mace Tyrell och Alerie Hightowers barn är inte bara omtyckt – hon är också saknad. Hon var en stark karaktär och oavsett vad som hände så såg hon till att skydda sig själv till vilket pris som helst. Fram till dagen hon blev uppbränd av den enorma wildfire-explosionen i slutet av säsong 6 förstås.

 

EXTERN LÄNK

Här streamar du enkelt alla säsonger av "Game of Thrones"!

Annons:

Detta innehåll är framtaget av vår partner.

Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.

Om Aftonbladet