Annons

Bästa filmerna att gråta till

TV.NU

I tv.nu:s streamingguide hittar man ofantligt med bra filmer som garanterat får tårarna att rulla. Nedan listar vi 8 favoriter från tv.nu.

Senaste tiden har det kommit massvis med filmer, och då är det lätt att missa guldkornen. tv.nu guidar just nu till 16 000 filmer som finns hos Netflix, C More, SF Anytime, iTunes med flera. Streamingutbudet är större än någonsin och det är svårt att hålla sig uppdaterad. Därför får ni nu tv.nu:s gråtfavoriter i streamingdjungeln!

The Fault in Our Stars (SF Anytime och iTunes)

Hazel och Gus. Två ungdomar som träffas och blir kära. Det skulle kunna vara en klassisk kärlekshistoria. Men det är det inte – för de två ungdomarna träffas i kyrkans stödgrupp för cancersjuka. Men trots en brant uppförsbacke i livet så finns en livsgnista så stark att den tar paret ut på en oförglömlig resa.

EXTERN LÄNK:

Streama filmen här

Virunga (Netflix)

Den otroliga, sanna historien om skogsvårdarna som riskerar livet för att rädda Afrikas mest värdefulla nationalpark och dess hotade gorillor – mitt under inbördeskriget i Kongo. Virunga är en väldigt känslosam dokumentär, milt sagt.

EXTERN LÄNK:

Se Virunga här

Titanic (SF Anytime och iTunes)

Ja, det är en film som de flesta förmodligen redan sett, men som också kan ses hur många gånger som helst. Titanic – historien om katastrofen då det osänkbara skeppet sjönk i Nordatlanten och drygt 1500 personer gick bort. Vi får se hur den fattiga, unga mannen Jack möter överklasskvinnan Rose och en obrytbar kärlek uppstår.

EXTERN LÄNK:

Se den klassiska filmen här

Room (C More, SF Anytime och iTunes)

Den femårige Jack (Jacob Trambley) lever tillsammans med sin mamma (Brie Larson) inlåsta av en man i ett fönsterlöst skjul. Jack föddes i skjulet, så han har aldrig varit utanför deras lilla rum där de lever. Mamma och Jack försöker leva ett så vanligt liv som möjligt, men ju äldre Jack blir desto mer växer hans längtan efter frihet.

EXTERN LÄNK:

Streama Room här

Forrest Gump (Netflix, SF Anytime och iTunes)

Odödlig klassiker från 1994. Vi får följa den mindre intelligenta men väldigt godhjärtade Forrest Gump(Tom Hanks) liv under tre decennier. Även om hans IQ inte är särskilt högt så kompenserar han det med ett stort hjärta. Han lyckas med att bli krigshjälte i Vietnam, toppidrottare och affärsman.

EXTERN LÄNK:

Se den fantastiska filmen här

Armageddon (iTunes)

När rapporter om att en asteroid lika stor som Texas färdas i riktning mot jorden i en hastighet av 35000 km/h så rekryterar NASA ett gäng oljeborrare för att förhindra en katastrof. På 12 dagar ska Harry S. Stamper (Bruce Willis) och hans kollegor tränas till att bli astronauter för att rädda mänskligheten.

EXTERN LÄNK:

Streama Armageddon här

Me and Earl and the Dying Girl (SF Anytime och iTunes)

Filmen handlar om den cancersjuka 15-åringen Rachel (Olivia Cooke). Den jämngamla klasskompisen Greg (Thomas Mann) har ingen direkt relation till Rachel, men blir efter cancerbeskedet tvingad att bli vän med henne av sina föräldrar. Gråtgaranti.

EXTERN LÄNK:

Streama filmen här

Döda Poeters sällskap (iTunes)

Året är 1959 och på en privatskola så gör engelskaprofessorn John Keating (Robin Williams) entré. Med ett passionerat undervisningssätt och inspirerande inställning till livet så får han sina elever att inse att de måste leva livet fullt ut. Han använder det numera utslitna uttrycket ”Carpe Diem”, dvs. ”Fånga dagen”. Hans uppmaning kommer förändra deras liv för alltid.

EXTERN LÄNK:

Se Döda Poeters sällskap här

Dagboken (HBO Nordic och iTunes)

Vi får följa med i historien om ett ungt, förälskat par under 1940-talet, som återförenats efter år från varandra under andra världskriget. Men att föras samman igen efter tid ifrån varandra och två så olika liv är inte det lättaste. En klassiker med Ryan Gosling och Rachel McAdams i huvudrollerna.

EXTERN LÄNK:

Streama Dagboken här

Håll dig uppdaterad på allt nytt inom film och serier

tv.nu tipsar om det senaste inom film och serier i deras blogg från de största streamingkanalerna såsom Netflix, HBO Nordic, SVT Play med flera.

Letar ni efter något helt annat? Då är det bara att dyka in i vår playguide, för där hittar ni både filmer och serier i massor!

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladet:s redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.