Annons

Så hittar du rätt barnvakt – jämför tjänsterna här

YEPSTR

Är du på jakt efter en barnvakt?
Yepstr har jämfört några av Sveriges största barnvaktstjänster.

Sliter du ditt hår i sökandet efter en bra barnvakt?
Då är du långt ifrån ensam.
Enligt en färsk studie genomförd av Yepstr upplevde hela 98 procent av cirka 2 000 tillfrågade föräldrar att de ”inte räcker till”.

Ny energi – gladare familj

Att hitta en barnvakt som fungerar bra med familjen – som kan rycka in snabbt vid behov och man känner att man kan lita på – kan förändra hela tillvaron.
Plötsligt har du möjlighet att vara med på den där efterlängtade middagen med vännerna eller överraska din partner med en dejt.

Och bäst av allt: du laddar ny energi för lek och skoj. Resultatet – en gladare, mer harmonisk familj med mer kvalitetstid.

Jämför olika tjänster

Men att hitta en perfekt barnvakt är ofta lättare sagt än gjort. De vanligaste problemen familjer stöter på är att de själva saknar kontaktnätet och att de barnvakter de tilldelas via förmedlingstjänster ofta bor för långt bort, har svårt att rycka in med kort framförhållning eller är alldeles för dyra.

I syfte att hjälpa fler hitta bästa möjliga barnvakt har Yepstr skapat en sammanställning av några av Sveriges största barnvaktstjänster. I jämförelsen finns både mer traditionella barnvaktsföretag (som rekryterar och ”hyr ut” barnvakter) och en ny digital lösning, Yepstr – där du skapar en annons som skickas till barnvakter i ditt närområde. Betalning sker med kort – säkert, vitt och försäkrat.

EXTERN LÄNK

Ladda ner Yepstr – hitta barnvaxt i ditt närområde!

När man använder en traditionell barnvaktsförmedlare fungerar det oftast som man förväntar sig av ett traditionellt företag: genom månadsvis faktura och att barnvakten får sin lön någon månad senare.

På Yepstr betalar du i stället med ditt kort och pengarna landar på barnvaktens konto inom en vecka. Trots att du genom Yepstr betalar som privatperson direkt till en annan privatperson är det fortfarande fullt lagligt och skattemässigt korrekt.

5 tips för dig som funderar på att prova:
1. Ta ett par minuter och beskriv din familj, dina barn och era behov. Inkludera gärna en fin bild i annonsen. Det är inte bara du som är nervös för att träffa nya människor!
2. När ni valt de barnvakter ni vill intervjua, ge dem en chans att bekanta sig med era barn så att ni får se dem interagera. Låt dem gärna leka lite ifred!
3. När ni funnit en barnvakt (eller två!) som känns rätt, se även till att få en bild av barnvaktens föräldrar. Be dem komma förbi på en kopp kaffe eller slå dem en snabb signal!
4. Boka och betala via Yepstr för att försäkringar skall gälla och för att din utvärdering skall sparas i barnvaktens digitala cv.
5. Observera maxbeloppet per barnvakt och år (Yepstr notifierar dig automatiskt).
EXTERN LÄNK

Ladda ner Yepstr – hitta barnvakt i ditt närområde!

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladet:s redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.