ÅSIKT

Jag backade in i min väns nya bil

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.
DEBATT

Är ni stressade inför jul? Huvuddelen av svenska folket är det om vi ska tro en undersökning som Coop genomfört. Det är mycket som ska göras. Alla julklappar ska fixas, städningen är extra viktig förstås för att få upp julstämningen. Pepparkaksdegen tar extra mycket tid hos mig. Vi har eget recept med typ 113 gram av allting. Bara att räkna om det till deciliter kan få en stressad husmor att bryta ihop.

Jag blir ofta stressad inför julen. Ändå är julen det bästa jag vet. Jag tycker det är underbart roligt med alla förberedelser och njuter av juldofterna. Jag minns särskilt en stressad jul. Jag höll på att julstäda och skulle iväg att uträtta ett ärende när några kompisar steg in.

”Titta”, sa Christer ”vad jag har fått av min fru”. Vi tittade ut genom fönstret och där stod en sprillans ny fin bil. Han var så lycklig. Vi pratade en stund men sedan var jag tvungen att lämna gänget och rusa iväg. Jag sätter mig i min stora bil med dragkrog, tittar bakåt och backar – rakt in i Christers nya bil.

När jag sedan kom upp i köket och berättade vad som hänt trodde alla att jag skämtade. Men så var det inte.

Det var min värsta julstress.

Har ni några värsta minnen?

Mejla oss [email protected]

Lotta Gröning

ARTIKELN HANDLAR OM