Fuck you, Pride!

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

Lisa Magnusson tycker att sex var sexigare förr i tiden.

Årets tema för Pride-festivalen är "hetero" och jag tänker att kanske har arrangörerna äntligen fattat. Kämpa för allas lika rättigheter? Yes! Kämpa för att alla skall stå i en glitterglad kramring och tycka att homosex är JÄTTEHÄRLIGT? Nej!

Liggande går ju inte att lära sig på biologilektionerna i skolan, och de som lägger pengar på tantrakurser och gud vet allt är helt fel ute. För att inte tala om människor som tror att en karneval kirrar biffen - ursäkta, men en liten fråga på det: Hur i helvete skall man kunna förbättra sex för någon enda människa medelst öl i plastmugg och dålig diskopop och RFSU och RFSL och kondomregn från alla politiska partier (utom Kristdemokraterna som är psycho) och JÄTTEJÄMSTÄLLD POLITISKT KORREKT PORR?

Herregud. Det enda som inte har kramats sönder fullständigt vid det här laget är väl typ pedofili.

Sex var sexigare förr i tiden, innan duktighetsministrarna kom på att vi måste praaaataaaa om allt och anordna kurser och seminarier och gud vet vad. För det handlar ju trots allt inte om teknik eller ställningar eller vem eller vilka eller vad (haha) man gör det med, och ingen behöver egentligen muta allmänheten med en fjäskig folklig festival för att få lov att ligga.

Jag hade kunnat tänka mig att stötta homorörelsen ändå, bara för att den är en regnbåge som sprakar för allas rätt till sin egen sexualitet och så vidare. Men om det nu går ut på jämställdhet och mångfald och allas lika värde, hur kommer det sig då att allt jämt bara handlar om män? Både homo och gay och drag är synonymt med karlar. Kvinnorna är helt övermanglade, verkligen. Och det var det som till sist fick mig att tänka att FUCK YOU, PRIDE.

Jag förstår att det här låter historielöst, men om man tänker på det: Har inte kyrkans introduktion av SYNDEN gjort jävligt mycket mer för sex än alla treeevliga Pride-festivaler tillsammans? Att vara stolt över vad man tänder på är lite som att vara stolt över att vara vit. Droppa det där. Lägg energin på Litauen och Ukraina istället.

Lisa Magnusson

ARTIKELN HANDLAR OM