Debatt

”Vad har poker med sport att göra?”

Hur kunde ni kalla det för ”attack”?

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

DEBATT

Jag undrar om du har sett tv-bilderna som er artikelserie om Zlatans ”attack” mot Kristina Kappelin baseras på? Vad Kappelin säger är helt konstigt då det korta klippet i stort sett bara visar en bil som sätter på backljuset och sedan stänger av det igen. Hur Kappelin får det till en hotbild vet jag inte och hur ni får det till en attack av den här magnituden förstår jag inte alls.

Tycker du aftonbladet.se skött det hela snyggt?

Jonatan

Svar: Att Kristina Kappelin upplevde händelsen som obehaglig är det ingen tvekan om. Detta har hon beskrivit i en artikel i Aftonbladet. Däremot håller jag med dig om att Aftonbladet vinklade rubriken på löpsedeln alldeles för hårt. Det har vi också bett om ursäkt för i tidningen.

Nakna män är trevligt i tidningen

Nakna män i tidningen vore trevligt, men du säger att de flesta nog var tacksamma att ni suddade organet på ”Naken-Janne”. Varför är det alltid ett hot för er att se andra mäns snoppar? Kvinnor kanske uppskattar lite bilder.

Men däremot går det bra att fläska på med bilder dagligen med uppumpade läppar, bröst och gärna så naket som möjligt på tjejer.

Eva

Svar: Vi visar inte heller nakna kvinnor i tidningen. Och om du tror att vår kvinnliga läsekrets drömmer om att se ”Naken-Janne” och andra män nakna tar du helt fel. Tror du mig inte är du välkommen att läsa mina mejl.

Vad har poker med sport att göra?

Jag undrar vad poker har med sport att göra? Det måste väl passa på nöjessidan eller på någon annan plats. När kommer Fia med knuff i Sportbladet?

”Agge” i Göteborg

Svar: Poker är en av de mest populära spelformerna i världen just nu. Därför har Aftonbladet infört en pokersida en gång per vecka på våra spelsidor.

Jag ser en positiv trend i Aftonbladet

Är det rätt uppfattat av mig att Aftonbladet har tagit en seriösare ton numer när det gäller rubriker och löpet? I dag ser man mer av ”kan vara” istället för ”är”, ”sannolikt mord” istället för ”mord”.

Är det en tillfällighet eller en ny trend? Om det är den nya trenden så tycker jag att det är oerhört positivt, er ”kvälls-kollega” kör fortfarande den vanliga ”säljrubriken”.

Leif Peterson

Svar: Vår policy är att löpsedeln inte bara ska vara sann, den ska inte heller lura läsaren genom dubbeltydiga formuleringar samtidigt som den ska vara lockande och säljande.

Publisert:

Aftonbladet

/

Debatt