Debatt

Ebba, i Motala vill KD satsa på äventyrsbad

Replik från Ingela Olsson till KD om välfärden i kommunerna

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

Bästa Ebba, jag såg och läste er debattartikel i Aftonbladet om välfärden och äventyrsbad, intressant läsning. I Motala har kommunen och KD dock inte sagt nej till äventyrsbad till förmån för kärnverksamhet, tvärtom, skriver Ingela Olsson.

Foto: GETTY

DEBATT

REPLIK. Bästa Ebba, jag såg och läste er debattartikel i Aftonbladet om välfärden och äventyrsbad, intressant läsning.

I Motala har kommunen och KD dock inte sagt nej till äventyrsbad till förmån för kärnverksamhet, tvärtom. Här har man, utifrån begärda fakturor, lagt ut cirka 55 miljoner på att förbereda för just ett äventyrsbad med KD:s och Erik Forslunds bifall.

Glömde han informera om det innan han skrev under debattartikeln?

Det, samt att han också uttalar sig offentligt och hejar på den här affären i sociala medier där han bland annat ironiserar över de som motsatt sig och överklagat detta slöseri med skattepengar och även de stora ingrepp på natur som förväntas och planerade rivningar av byggnader med kulturhistoriska värden.

Du kan söka på Lalandias vänner och Erik Forslund på Facebook så finner du mer av detta.

I ett av de senaste inläggen där han uttrycker sig positivt, är där vår kommunledning har för avsikt att uppvakta näringsministern i ett försök att påverka en av våra grundläggande rättigheter, nämligen den att överklaga. Man vill att överklagandeprocessen ska ses över av regering och riksdag.

Det här är din representant i Motala.

Som en av dina väljare förväntar jag mig politiker som är pålästa, professionella och definitivt inte medverkar i diskussioner i sociala medier där man ägnar sig åt pajkastning.


Vänligen Ingela Olsson


Häng med i debatten och kommentera artikeln
– gilla Aftonbladet Debatt på Facebook.

Det här är en replik. Läs hela debatten här

Gå med i vår opinionspanel du också

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka på länken för att anmäla dig.

Publisert:

Aftonbladet

/

Debatt

/

Motala

LÄS VIDARE

DEBATT. Välfärden måste gå före äventyrsbad

ÄMNEN I ARTIKELN

Motala

Ebba Busch

Kristdemokraterna

Välfärd

Badanläggningar

Östergötland

Östergötlands län