Debatt

Våldtäktsvarning

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

DEBATT

Billy Butt: Killar, tänk efter innan ni omedvetet begår sexbrott

I sommarvärmen kommer flera kvinnor och mäns liv att förstöras på grund av samma dåliga omdöme som jag visade en gång. Jag dömdes i Sveriges största våldtäktsmål. Det var inte frågan om våldtäkter men jag blev dömd ändå. Jag har upplevt konsekvenserna av en våldtäktsdom.

Billy Butt.
Billy Butt.

Nu varnar jag alla män som tänker ragga kvinnor i sommarhettan. Tänk efter innan ni omedvetet begår det som rättsamhället betraktar som sexbrott.

Kom ihåg att det inte spelar någon roll hur mycket du TROR att en kvinna vill. Om hon ändå säger nej och du fortsätter, riskerar du att bli dömd för våldtäkt. Glöm inte att hon har rätt att säga nej in i sista ögonblicket! Respektera det, annars åker du dit så att det svänger.

Och tjejer, om ni inte vill – säg så på ett TYDLIGT sätt! I annat fall riskerar ni bli offer för det svenska fenomenet våldtäkt. Och för Guds skull, om ni gör det frivilligt ändra er inte EFTERÅT annars skickar ni en oskyldig man i väg till fängelse. Bli inte påverkade av era väninnor och mammor att anmäla i fall ni vet att ni varit med på noterna!

Ni ”tuffa” grabbar som tror att en berusad ung tjej vill ha gruppsex, se upp! Riskera inte att förstöra hennes och era egna liv om hon får ångest sen.

Ni unga tjejer som går ut och super en sommarkväll, var inte naiva. Följer man med flera killar ensam till en lägenhet kan man räkna ut vad de vill. Avstå! Åk hem, träffa dem hellre då ni alla är nyktra.

Och ni unga invandrarkillar – tro inte att svenska tjejer är horor. Ni är heller inte våldtäktsmän men ni blir det om ni inte visar hänsyn.

Till sist – skärp er killar så ni slipper hamna i fängelse bland riktiga brottslingar. Det gjorde jag och det är inget jag rekommenderar!

Billy Butt

Publisert:

Aftonbladet

/

Debatt