C har fört Sverige närmare avgrunden

Richard Jomshof (SD): Svenskfientlighet breder ut sig i Sverige

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

SD:s mål är att på allvar ta tag i alla de problem som  Anders W Jonsson och Centerpartiet skapat.
SD:s mål är att på allvar ta tag i alla de problem som Anders W Jonsson och Centerpartiet skapat.

REPLIK. Sverige blöder. Vi möts dagligen av rapporter om allt från skjutningar och förnedringsrån till överfalls- och gruppvåldtäkter, om misslyckandet i skolan till vårdköer och bostadsbrist, om utanförskap, segregation och islamisering. Nu senast det vidriga polismordet i Göteborg.

Allt detta menar vi är en direkt följd av mångkulturalism och massinvandring, en direkt följd av den politik Anders W Jonsson och Centerpartiet företräder. Under Centerpartiets år vid regeringsmakten har Sverige sakta med säkert förts närmare avgrundens brant.

Vi ser i dag ett Sverige där människor och grupper ställs mot varandra, där splittring och segregation råder, ett Sverige präglat av rädsla, misstro och utanförskap. Ett Sverige där svenskfientlighet och antisemitism breder ut sig.

Sverigedemokraterna har inte varit med om att skapa detta samhälle. Det har däremot Anders W Jonsson och Centerpartiet varit. De bär därför ett mycket tungt ansvar för alla de problem Sverige i dag brottas med.

Anders W Jonsson skriver att Sverigedemokraterna inte är ”ute efter makt för maktens skull” och att vi ”i grunden vill förändra vårt samhälle”. Ja, naturligtvis. Varför skulle vi annars engagera oss politiskt om det inte vore för att genomdriva förändringar?

Sverigedemokraternas mål är att på allvar ta tag i alla de problem och det destruktiva samhälle Anders W Jonsson och Centerpartiet har varit med och skapat.

Det är således smått patetiskt när Anders W Jonsson försöker skuldbelägga andra för sina egna misslyckanden. Det vore klädsamt om Jonsson i stället tog ansvar för det samhälle han har varit med om att skapa; ett samhälle där vi menar att förort efter förort, kommun efter kommun sakta men säkert dras ned i mångkulturalismens och massinvandringens otrygga mörker.


Richard Jomshof , partisekreterare, Sverigedemokraterna


Häng med i debatten och kommentera artikeln
– gilla Aftonbladet Debatt på Facebook.

Publisert:

LÄS VIDARE