ÅSIKT

”Höjdpunkten är bostadsbilagan”

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.
DEBATT

Sett, hört, läst med Denise Rudberg, 38, författare

Foto: Villa bättre än lägenhet?

Första jag läser på morgonen: DN och DI, på helgerna även SVD. Höjdpunkten är fredagarna då helgbilagorna kommer samt bostadsbilagorna. Jag och min man har under tio års tid ältat frågeställningen villa eller lägenhet, jag röstar för det sistnämnda och han vill ut till spenaten. Så man kan säga att fredagarna är startskottet för denna evighetsdiskussion som förmodligen aldrig kommer att få ett slut. Dödsrunorna läser jag frekvent, jag tror jag försöker hantera min dödsångest på det viset.

Lyssnar jag på i bilen: Kör inte bil på morgonen (cyklar), men jag lyssnar på P2 samtidigt som jag äter frukost. Vilket jag även fortsätter med när jag kommer till kontoret, favoriten är ”Klassisk förmiddag”.

Twittrar jag följer: Ingen. Sjukt trött på twittrande.

Foto: Schulman – bloggfavorit.

Bloggar jag följer: Anna Hibbs, Malin Persson Giolito, Skrivarmamman Sanna Lundell, Camilla Läckberg, Alex Schulman, Katrin Zytomierska, Viggo Cavling, Kajsa Ingemarsson och Jenny Hammar. Tror inte jag glömt någon nu.

Här surfar jag när jag borde jobba: Se ovanstående lista på bloggar jag följer så förstår ni säkert varför jag inte kan ha internet tillgängligt när jag skriver.

Skämmigt måste: Jag skäms bara när jag släpper mig offentligt och det råkar lukta. Aldrig för något jag läser.

Foto: Missar aldrig ”På spåret”.

Missar jag aldrig på tv: ”På spåret”. Har aldrig missat ett enda avsnitt de senaste fyra säsongerna.

Här får jag mina nyheter: I morgontidningarna samt på kvällsnyheterna.

Veckans mediehöjdpunkt: Lördagsmorgonen. Missar aldrig ”Ring så spelar vi”. Det är något med stämningen som infinner sig när vinjetten drar i gång. Det är lördag och ledighet.

Sista jag gör innan jag somnar: Sätter mobilen på ljudlöst.

Aftonbladet Debatt