ÅSIKT

Välkommen i rättshaveristernas och de idiotförklarades skara!

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.
DEBATT

Lena Lindkvist: Det är dags för svenska folket att vakna och tänka efter

Foto: Aftonbladet Debatt 13/1

Hej Peter Wahlbeck. Efter att ha läst din fantastiskt välskrivna och väl underbyggda debattartikel vill vi passa på att önska dig välkommen i rättshaveristernas och de idiotförklarades skara.

Vi är i alla fall väldigt imponerade av att du överhuvudtaget fått ut din artikel i tidningen. Det har nämligen varit tabu att skriva om detta för mobilindustrin får inte störas, det skulle missgynna svensk ekonomi.

Den verkar stå och falla med vår egen inhemska mobiloperatör som nu även tänker förstöra livet för de afrikanska barnen genom att bygga ut 3G-nätet i Afrika. Men det är klart, är man huvudägare i Ericsson så har man ju allt att vinna på att bygga ut ett system som gör folk sjuka, samtidigt som man kan göra stora framtida ekonomiska vins-

ter. På sikt blir man ju ännu rikare då det läkemedelsbolag (Astra Zenica) man också kontrollerar kan göra ännu större ekonomiska vinster på att ta fram mediciner som dövar symptomen.

Det finns människor som är så sjuka av emf (elektromagnetiska fält) och mikrovågor att de tvingas bo i oeldade kojor och husvagnar i skogen, men de klassas som psykiskt sjuka. Som om någon frivilligt skulle utsätta sig för detta när det är 30 grader kallt.

För det är så, Peter, att de besvär du beskriver är bara början. För de svårt sjuka, som alla blir så småningom, är livet ett rent helvete med djävulska plågor. Det är för att komma undan dessa plågor man flyr ut i skogen. Man räknar i dag med att en miljon människor är känsliga för emf i olika stadier men mörkertalet är enormt.

Det är dags för svenska folket att vakna och tänka efter. Vad är det vi tillåter att främst våra barn utsätts för? Varför låter vi oss luras för att några av oss ska bli rika och få frottera sig på kungamiddagar? Varför riskera miljön och klimatet innan vi vet säkert att det är ofarligt?

Nej, svenska folk, gör revolution. Vägra använda era mobiler tills man vrider ner gränsvärdena till samma nivå som man har i Salzburg. För våra barns skull, för klimathotets skull och för vår egen skull.