ÅSIKT

Varför bara jaga ministrar?

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.
DEBATT

Sätt dit hela svenska folket!

Dags att vakna Sverige!

Det alla journalister försöker ”sätta dit” Sveriges ministrar för just nu, är det som är svenskarnas vardag!

Visst ska ministrarna föregå med gott exempel, men det är precis det här vanliga svenskar sysslar med: tar in barnvakter, städhjälp och hantverkare som svart arbetskraft.

Men är det vi som ”arbetsgivare i hemmen” som använder dessa tjänster som vill att det ska betalas svarta pengar? Nej, det är snarare de som utför jobben som vill ha betalt på detta viset: extra pengar utan att behöva betala skatt och kostnadsamma avgifter, och samtidigt kanske kunna utnyttja bidrag och liknande!

Det är ju precis detta som politikerna i nya regeringen vill stoppa! Vi (svenska folket) har ju dessutom valt denna regering för att de ska utföra dessa åtgärder.

Så om ni ska sätta dit alla ministrar, så får ni nog sätta dit hela svenska folket? för där är alla lika skyldiga! Sätt taggtråd runt hela Sverige och gör landet till ett enda stort fängelse!

Nä,sluta jaga dessa ministrar så att de kan sätta igång med sina jobb? ni journalister förstör ju för Sverige, det är pinsamt!

Sen får vi göra en värdering efteråt om det var rätt eller fel politik, men de måste i alla fall få chansen som folkvalda att genomföra sin politik de blivit valda för.

Här är alla länkar

Conny