ÅSIKT

Här är fler pappor i dagisdebatten

De flesta barn älskar dagis

DEBATT
Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

Konstigt?? på vårt dagis här i Knivsta är det mestadels pappor som hämtar, lämnar samt har kontakt med personalen. Personligen tas min fritid upp av att vara tillsammans med mina barn. Detsamma gäller dom flesta av mina vänner.

Anna Wahlgren, du tror att våra barn far illa. De flesta barn älskar att gå till dagis. Men jag skulle gärna stanna hemma med mina barn om staten gav mig råd.

Peter Wahlund

Dagens föräldrar DELAR på ansvaret

Jo, pappor finns. Här är en. Oftast går vi till jobbet när barnen är på dagis. Vår sons dagis är guld värt med den bästa personal som finns. Sonen är grymt besviken när han inte får gå och träffa fröknarna och kompisarna där.

Ja det liknar 30-talet. Och som vanligt är det tanter med vuxna barn som diskuterar. Är jävligt trött på att bli utmålad som en dålig pappa av gamla tanter som VET hur jag är. Om ni är bittra över era män så låt det inte gå ut över mig som är man men ändå går till jobbet, tvättar, städar, lämnar på dagis!

Världens bästa pappa!

Våra barn fick kärlek – hemma

Uppskattar Anna Wahlgrens artikel. Den var otroligt bra skriven, och skildrar säkert mycket av verkligheten. Jag är förälder till fem barn varav den yngste är 15 år. Inget av våra barn har varit på dagis. Dem har vi tagit hand om själva, och de har haft en trygg uppväxt. Inte materiellt rik, men vi har gett våra barn kärlek och omtanke, vilket de verkligen har gett uttryck för nu när de har blivit vuxna.

Tommy Flodin

Det barn framförallt behöver i tidig ålder är lugn och ro.

Lennart Häggkvist

Läs mer: