ÅSIKT

”Jag läser om mig själv hela tiden”

Bert Karlsson, 64, jurymedlem i "Talang" i Tv4 och aktuell med nytt äventyrsland.

DEBATT
Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

Första jag läser på morgonen: Först Skaratidningen, jag är ju med nästan varje dag så jag läser om mig själv hela tiden, sen Dagens Industri.

Bert Karlsson lyssnar på Scotts…

Lyssnar jag på i bilen: Just nu Scotts, jag är färdig med den skivan precis. Eller lokalradion, jag hatar reklamradio. Jag är så förbannad att det är jag som är ansvarig för hela den utvecklingen. Det ångrar jag mest i mitt politiska liv, de har förstört hela musikindustrin med sitt malande av samma låtar.

Twittrar jag följer: Vad fan är det?

Bloggar jag följer: Nä, jag har ingen dator. Men jag har hört att någon snott mitt namn och lagt upp mig på Facebook.

Här surfar jag när jag borde jobba: Nej, nej, nej, jag har en dator på kontoret, men det är min dotter får göra det åt mig. Jag jobbar.

Skämmigt måste: Tidningen Se och hör, för allt skvaller. Det mesta är ju sant faktiskt, de där tidningarna ligger lite före hela tiden. Min fru säger att jag är Sveriges största skvallerkärring.

… följer Josefssons avslöjande …

Missar jag aldrig på tv: Debatter och avslöjande program. Janne Josefsson älskar jag, och Ekdal. Amerikanska ”Talang” brukar jag se, men inte ”Idol”, jag vet att jag aldrig kommer hitta någon där. Jag ser de dåliga i början, det är roligt. Och finalen.

Här får jag mina nyheter: Jag har ett enormt kontaktnät, kanske det största i Sverige. Jag får reda på så mycket från folk som ringer mig att jag skulle kunna skriva en nyhetsartikel om dagen själv om jag ville.

Veckans mediehöjdpunkt: Den här veckan – kungafamiljen. Avslöjandet om Jonas affär är intressant.

… och jagar en ullig gris.

Sista jag gör innan jag somnar: Jobbar, när jag går och lägger mig funderar jag mycket på nya nöjesparken. Just nu letar jag efter ett djur jag såg i Aftonbladet, den ulliga grisen – tänk att få tag i den!

Aftonbladet Debatt