ÅSIKT

Rekord för nya Aftonbladet Debatt!

DEBATT

Aftonbladets nya Debatt-sajt har snart funnits i en månad.

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

Och vilken månad det har varit!

Vi har slagit alla tidigare rekord – och det är tack vare er läsare.

Förrförra veckan nådde Aftonbladet Debatt en all time high med 244 000 unika besökare på nätet.

Bästa dagen var 17 september med 127 000 unika besökare. Skälet? En viss Anka och artikeln om beslutet att Aftonbladet inte kommer publicera Sverigedemokraternas valannonser.

Vi som jobbar med Debatt är naturligtvis jätteglada. Vårt uppdrag är att befinna oss nära nyheterna och fånga upp snackisar, och det här känns som ett kvitto på att vi är rätt ute.

Allra gladast är vi över det engagemang som ni läsare har visat. Våra mejlkorgar har svämmat över med både ris och ros. Vi har fått in mer insändare och läsardebatter än vi kunde drömma om.

På sajten är syns det tydligt att våra läsare är diskussionslystna och har väldigt breda intresseområden. Det märker vi inte minst på antalet kommentarer. Sedan vi lanserade den 2 september har vi fått över 7800 kommentarer. Antalet kommentarer samma period förra året var 512.

Sammantaget gör att Aftonbladet Debatt har ökat mest av Aftonbladets alla sajter efter sommaren.

”Stolt men inte nöjd” var titeln på Pär Nuders självbiografi. Det beskriver även våra känslor för nya Debatt. Nu vill vi hålla i det här och växa över tid. Vår plan är att vara nyhetssveriges hetaste debattarena.

Fortsätt diskutera hos oss, det är ihop med er vi kan göra Sveriges bästa debattsajt!