ÅSIKT

Vi får hoppas på Svennis

DEBATT
Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

Mandarin - inget enhetligt språk i Kina och en japansk vd gripen för aktiefiffel. Det var några av nyheterna i Ekot igår. Vi kan inte direkt klaga över att valrörelsen har dragit igång. Sällan har det varit så lugnt i politiken som nu. Just ingenting händer och många ministrar tycks spårlöst borta, sedan länge ska väl tilläggas.

Jag hörde också på Ekot att Göran Persson dragit till Ukraina. Där är det väl kallt kan jag tänka. Var Reinfeldt är har jag inte en aning om. Han kanske sitter och förbereder alliansens konvent.

Kolugnt har vi det på redaktionen och för att få lite turbulens får vi hoppas på Svennis. Den mannen håller i alla fall media sysselsatt. Det lär han göra oavsett om han får kicken eller ej. Jag undrar vad han säger till David Beckham när han ringer. Har du förtroende för mig ännu, David? Ack ja, det är inte lätt att vara svensk. Men kanske vi räddas av en brittisk spionskandal. Fyra brittiska diplomater anklagas för att ha spionerat på Ryssland med hjälp av en falsk sten innehållande högteknologisk spionutrustning. Undrar vad Beckham säger om det?

Lotta Gröning