ÅSIKT

Nu är tanten riktigt arg!

DEBATT
Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

Marit Paulsen blir folkpartiets räddare i nöden! Hon hade inte tänkt delta i valrörelsen men skandalen fick henne att tänka om. Nu kan valarbetarna behöva ”en stor fet morsa”, konstaterar Marit Paulsen.

Utan tvekan är Marit Paulsen en tillgång för folkpartiet. Det känns som om hon till och med skulle kunna ersätta Lars Leijonborg om det skulle bli nödvändigt. Det skulle kunna bli riktigt kul faktiskt.

En jordnära kvinna som står med fötterna på jorden skulle de flesta partier behöva just nu. Inte nog med alla dessa skandaler, valdebatten är också ganska trist. Vi har hört argumententen i flera år nu. Den står och stampar mellan mer eller mindre bidrag. Tankar och idéer om framtiden lyser med sin frånvaro. Det beror på att det är för många politiska broilrar utan kontakt med verkligheten.

Fram för den svenska tanten! Hon står med fötterna på jorden, hon vet hur folk har det, hon är ärlig, rättfram och vågar vara kritisk och ifrågasättande. Hon håller också på att bli riktigt förbannad för att hon aldrig tas på allvar. Jag vet, därför att tanter från alla politiska läger ringer oss lite då och då. Det är ord och inga visor som serveras.

Lotta Gröning

ARTIKELN HANDLAR OM