ÅSIKT

Vad gör Pär Nuder?

DEBATT
Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet.

Tomas Bodström är den som är mest aktiv av alla före detta socialdemokratiska ministrar som sitter i riksdagen. Bodströms dygn har nog 48 timmar, minst! Han är småbarnsfar, han skriver deckare och dessutom slår han regeringen i rafflande fotbollsmatcher.

Men allt det där är bara vid sidan av - på ledig tid. Han jobbar ju i riksdagen också. Han har skrivit över 80 motioner, han har det högsta antalet interpellationer och frågor. Han tar alla chanser att delta i debatter med regeringen. "Jag vill driva politik och försöka påverka", säger en rapp Thomas Bodström till Ekot.

Javisst, ja! Jag glömde att Tomas Bodström driver advokatfirma också och försvarar kändisar och tar andra spekulativa mål. Och så är han ju aktiv på debattsidorna i olika tidningar i landet.

Pär Nuder skriver också bok för närvarande. Han skriver om sin relation till Mona Sahlin, kan jag tänka. "Vi som gillade varandra så mycket", kan vara ett tänkbart citat. I riksdagen är han inte alls aktiv och inte vill han bli intervjuad. En fråga har han ställt, ingen interpellation har han skrivit och han har deltagit i sex debatter.

Vad gör Pär Nuder i sitt hemliga liv?

FAKTA

Tågluffa börjar bli populärt igen!

Östersjön är ett av världens sjukaste hav.

LOTTA GRÖNING