Julklappar för träning: Årets hälsosamma julklappstips

Sportiga klappar för alla

Publicerad:
Uppdaterad:

Kommersiell text (läs mer här)

Löpning, hemmagym eller bara lite extra inspiration för att komma igång.

Här får du julklappstips på julklappar för ett hälsosammare 2021.

Yoga-matta

Foto: Casall

Perfekt träningsmatta att använda hemma, på gymmet eller när du reser. Den har bra grepp och ger bra stötdämpning som gör utmanande träning bekväm och behaglig. Högkvalitativt materialval med ett extra lager i mesh som gör mattan mer hållbar. Finns i flera färger.

Handla här nedan.

Laddar ...

Vattenflaska

Foto: Casall

Flaskan i hårt Tritan-material som är säkert, hållbart och har klar transparens vilket ger en fräsch känsla.

Beställ flaskan här.

Laddar ...

Pulsklocka

Foto: Netonnet

Fitbit Charge 4 är ett vattentåligt träningsarmband packat med funktioner som ger dig bättre koll på din träning och din kropp. Inbyggd GPS, Active Zone Minutes, nya träningslägen och sömnregistrering. Med Fitbit Pay och upp till 7 dagars batteritid får du frihet på språng och inspiration för att nå dina träningsmål.

Handla Fitbit Charge 4 och andra pulsklockor i julklapp här. [Extern länk]

Massagepistol

Foto: Hyperice

Hypervolt massagepistol utvecklades för att förändra massagen och ge alla en chans till bättre rörelse. Med denna kan du enkelt ge dig själv och andra förstklassig massage. Använd på ömma muskler före och efter träning och vid värk från mycket stillasittande. Passar både elitidrottare och vardagsmotionärer.

Köp den till kampanjpris här.

Laddar ...

Hantelkit

Foto: Casall

Hantlar 2x4 kg som passar bra för hemmaträning. Täckta av mjukt överdrag för ett behagligt grepp vid styrketräning. Bra redskap för både rutinerade idrottare och nybörjare som vill komma igång hemma.

Beställ dem här nedan.

Laddar ...

Boosta din hälsa

Foto: Bladh by Bladh

I den här boken har författaren valt ut 15 kraftfulla supergrödor: rötter, bär, alger, gräs, svamp och bipollen. Läs om deras näringsvärden, hur de har använts traditionellt, hur de kan boosta din hälsa och framför allt – ta del av flera goda recept till varje superfood, så att du kan boosta dig med dessa näringsbomber.
Tips på dressingar, varma och kalla maträtter, mellanmål och efterrätter, till smoothies och juicer där de olika supergrödorna ingår.

Handla boken här.

Laddar ...
Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

MER OM FAMILY