Julkalender - Lucköppning varje dag fram till jul

Exklusiva erbjudanden på julklappar

Från 1 december till och med julafton får du varje dag ett nytt erbjudande från utvalda samarbetspartners.

Blir det en julklapp eller hittar du kanske något till dig själv?

Här är alla luckor i årets shop-kalender.

24 december - LUCKA 24

GOD JUL! I dagens lucka får du det kanske mest självklara valet, nämligen årets julklapp: stormköket!

Trangia minikök 28-T är ett praktiskt och lätt minikök som innehåller en kittel i aluminium (0,8 l), en non-stick-belagd stekpanna med lock (15 cm i diameter), ett vindskydd, en spritbrännare och en tång. Miniköket togs fram speciellt framtagen för multisporttävlingen KIMM (Karrimor International Mountain Marathon).  

Perfekt inför ett nytt år i naturen. Handla till julaftonspris här!

<div data-tipser-pid="5c790ed6746fec000191b963" data-tipser-view="compact"></div>

23 december - LUCKA 23

I dagens lucka hittar du den perfekta inspirationen inför ett hälsosammare 2021.

Hemmaträning är populärare än någonsin och i den här boken får du Sofia Åhmans smarta och effektiva pass med bara kroppen som redskap, att göra precis där du är, och när du vill. Gunilla Hasselgren berättar vad som händer med kroppen med åren och vad du själv kan göra för att undvika vanliga åldersrelaterade problem.

Köp boken till kalenderpris och börja preppa inför det nya året här!

<div data-tipser-pid="5f5a17276ed9de0001cd4e40" data-tipser-view="compact"></div>

22 december - LUCKA 22

I dagens lucka hittar du tre par örhängen från Jane Koenig, perfekta inför nyårsfirandet.

Hög kvalitet och tidlös design i förgyllt sterlingsilver som passar alla tillfällen. En uppskattad julklapp eller som fin present till dig själv.

Passa på att handla dem till kalenderpris här - just nu 25 % rabatt!

Missa inte alla erbjudanden – ny deal varje dag fram till julafton i denna text!

Artikeln uppdateras varje morgon.

21 december - LUCKA 21

I dagens lucka hittar du de perfekta glasen inför nyår!

Riedels champagneglas skiljer sig från övriga druvspecifika glas, eftersom champagne enligt tradition görs av mer än en druva. Glaset framhäver en specifik dryck och inte en specifik druva. Kupan är spetsig nertill, vilket gör att det bildas en ström av bubblor inuti glaset som nästan liknar en pelare, vilket gör att champagnens ”liv” förlängs.

Investera i årets nyårsglas till kalenderpris här.

<div data-tipser-pid="5fc76551a831ac00015ecbb5" data-tipser-view="compact"></div>

20 december - LUCKA 20

I dagens lucka hittar du ett erbjudande på en exklusiv champagnekurs online med Richard Juhlin, en av Sveriges främsta inom champagne.

Du får 13 avsnitt, nedladdningsbart tasting sheet, champagneguide och 100 tips som passar alla kunskapsnivåer.

Gå kursen när du vill och i din egen takt. Perfekt inför nyår!

Handla till kalenderpris här.

<div data-tipser-pid="5ecf8e8f57390b0001c9db45" data-tipser-view="compact"></div>

19 december - LUCKA 19

Idag får du ett erbjudande på en perfekt julklapp till alla nyfikna kaffedrickare. Varje månad dimper det ned en ny spännande kaffeblandning direkt i brevlådan. Kaffet varieras månad för månad så att mottagaren får smaka olika kaffebönor eller blandningar från världens alla hörn.

Presentkortet skickas digitalt med ett specialdesignat gåvobevis som passar olika högtider och tillfällen. Du kan välja på 3, 6 eller 12 månader och när tiden har löpt ut avslutas leveransen automatiskt.

Beställ till kalenderpris här nedan!

<div data-tipser-pid="5f96d202e7004600011a4c63" data-tipser-view="compact"></div>

18 december - LUCKA 18

Bakom dagens lucka hittar du ett erbjudande på fårskinn från svenska gårdar över hela landet.

Fårskinnen finns i klippt och oklippt hår, samt vitt och brunt skinn. En fin julklapp i hög kvalitet som passar en mörk och kall vinter.

Beställ till kalenderpris enkelt här.

<div data-tipser-pid="5fabee4002f0970001deb471" data-tipser-view="compact"></div>

17 december - LUCKA 17

I dagens lucka hittar du tre produkter från Alma Linda Linen, ett textilföretag grundat av två vänner med visionen att skapa linnelakan i hög kvalitet som samtidigt är snälla mot miljön.

Inred hemma med kökshanddukar i enkel och stilren design, tillverkade i en mjuk linne- och bomullsmix. Handla här nedan till kalenderpris.

<div data-tipser-pid="5ed596fe1284f200014232fe" data-tipser-view="compact"></div>

Centrera bordet med en löpare i mjuk linne/bomullsblandning. Ger en sofistikerad men ändå avslappnad dukning. Tyget är lätt att tvätta och fungerar till alla tillfällen. Handla löparen enkelt här.

<div data-tipser-pid="5ed596fe1284f20001423301" data-tipser-view="compact"></div>

Inred med kärlek med poster av två gosiga katter mot naturfärgad bakgrund. Perfekt till barnrummet. Postern är tryckt på lyxigt, tjockt och klimatsmart hampa-papper med en ofärgad kant vilket gör den fin både med och utan ram. Handla till kampanjpris här.

<div data-tipser-pid="5fab29cdeb4c9c0001b7e57b" data-tipser-view="compact"></div>

16 december - LUCKA 16

I dagens lucka hittar du en hälsning från en kändis! Välj mellan sportstjärnor, influencers, tv-profiler och många fler och överraska någon på julafton med en personlig video-hälsning. Du beskriver vem som ska få hälsningen och kändisen skickar en personlig video-hälsning tillbaka. Om du beställer idag (16 december, vid senare beställning kan detta inte alltid garanteras) får du garanterad leverans innan julafton - exklusivt för dagens lucka!

Vill du kanske ge bort några juliga ordvitsar från Glenn Hysén i julklapp?

Beställ din hälsning från Glenn här nedan - garanterad leverans innan jul!

<div data-tipser-pid="5fbb8061be2287000120ef1f" data-tipser-view="compact"></div>

Eller vill du överraska någon med en mysig hälsning från Maria Montazami?

Boka en video-hälsning från henne här - garanterad leverans innan jul!

<div data-tipser-pid="5fbfa818ac725f000193eb0f" data-tipser-view="compact"></div>

Vill du hellre boka Gunilla Persson, Tomas Ravelli, Börje Salming, Kennedy Bakircioglu, Tomten eller välja bland många fler kändisar? Hitta din favorit och boka här!

15 december - LUCKA 15

I dagens lucka hittar du smarta cykellysen!

Bookman Curve Light är starkt lysande, USB-laddningsbara cykellysen. Framlyktan har en maximal ljusstyrka på 220 lumen och baklyktan har en maximal ljusstyrka på 37 lumen. Båda lyktorna lyser upp till 70 timmar för framlyktan och 32 timmar för baklyktan.

Utformningen av lyktglaset skapar en bred ljuskägla, som inte bara sträcker ut sig framför och bakom cyklisten, utan även ut åt sidorna, vilket gör att du som cyklist kan känna dig lugn med att lyktorna både ger dig tydlig sikt på vägarna, samt gör att dina medtrafikanter ser dig. En bra julklapp för alla som cyklar i mörkret.

Handla till kampanjpris här.

<div data-tipser-pid="5e5f538f0d67e10001a2779e" data-tipser-view="compact"></div>

14 december - LUCKA 14

I dagens lucka hittar vi en snygg högtalare!

Lyssna på all världens webbradio, streama din favoritmusik trådlöst via Bluetooth, eller njut av någon av de 50+ miljoner låtar som du har direkt tillgång till genom Spotify Connect. Högtalaren har en stilren trädesign och finns i många fina färger.

Köp som julklapp här!

<div data-tipser-pid="5f9829b98d60a300016ea7f8" data-tipser-view="compact"></div>

13 december - LUCKA 13

Idag är det Lucia och vi firar med tre fina barnböcker!

”Tomtarna på femte våningen” handlar om staden R där alla är nöjda. Till denna lugna stad flyttar en familj med tre barn och två mammor som söker en trygg plats. De kämpar för att få kontakt med sina nya grannar, men det går trögt. Men en dag kommer ett brev till dem. Det är jultomten som behöver hjälp med att slå in paket till alla barn i staden. En bok om hur vi är mot varandra, om inkludering och rädsla för det främmande. Men mest är det en bok om det läskigaste av allt – att inte kunna fira jul tillsammans bli utan julklappar!

Köp boken här.

<div data-tipser-pid="5f1038599c4ead0001f57fbb" data-tipser-view="compact"></div>

”Tomten berättar” är en annorlunda julberättelse av Jan Lööf. Vem är det som matar och tar hand om alla djuren? Jo, en alldeles tvättäkta ladugårdstomte! Och han har varit med länge. Han har arbetat på Noaks ark och därefter hamnade han på en norrländsk bondgård. Till slut flyttar han med familjen in till staden. Där har tomten bara en katt och en hund att ta hand om och det är alldeles lagom för en så väldigt gammal tomte.

Köp boken här.

<div data-tipser-pid="5f10385c9c4ead0001f58dd8" data-tipser-view="compact"></div>

”Snösystern” är en bok som passar för högläsning för hela familjen. Julian tycker att julen är det bästa som finns, och dessutom fyller han år på julafton! Men i år är ingenting som vanligt. Julian och hans familj bär på en stor sorg efter storasyster Juni, och Julians föräldrar verkar helt ha glömt bort att det snart är jul. Men så träffar Julian Hedvig, som är full av konstiga ord och som förstår precis hur viktig julen är, och de blir snart vänner. Fast visst är det något som inte stämmer?

Köp den spännande boken här.

<div data-tipser-pid="5f10385b9c4ead0001f588a8" data-tipser-view="compact"></div>

12 december - LUCKA 12

Bakom dagens lucka hittar vi ett ölbryggningskit!

Gör din egen pilsner med det här kitet som innehåller 1 st. Pilsner 5% receptsats (4-liter), 5-liters jäskärl av glas, termometer, hävert, kapsyleringsapparat, kapsyler, desinfektionsvätska, silikonpropp och jäsrör. Bra julklapp till öl-älskaren.

Handla till kalenderpris här.

<div data-tipser-pid="5f846e11a1c9b90001f41b21" data-tipser-view="compact"></div>

11 december - LUCKA 11

I dagens lucka får du ett erbjudande på en massagepistol från Hyperice.

Med denna kan du enkelt ge dig själv och andra förstklassig massage. Använd på ömma muskler före och efter träning och vid värk från mycket stillasittande. Passar både elitidrottare och vardagsmotionärer.

Köp till 20 % rabatt här!

<div data-tipser-pid="5e79e3c8e956dc000112db32" data-tipser-view="compact"></div>

10 december - LUCKA 10

I dagens lucka hittar du tre skönhetsprodukter till exklusivt kalenderpris.

Stärkande sheet mask i storpack packad med klorofyll och persiljeextrakt. Ger en riklig fuktighet, förbättrar hudfärgen och skyddar huden mot miljöbelastande stress. Perfekt för känsliga och torra hudtyper.

Beställ här nedan.

<div data-tipser-pid="5f9b588ae7004600011f089e" data-tipser-view="compact"></div>

En exklusiv olja för fuktfattig hud i behov av ökad elasticitet och styrka. Innehåller vatten och oljelager i förhållandet 3:7 vilket liknar fukt och oljebalansen vi har i huden. Bidrar till att göra huden fuktig och frisk. Ger en frisk fuktfilm för alla årstider utan att bli klibbig.

Köp här nedan.

<div data-tipser-pid="5f576c215c685c00010c09d0" data-tipser-view="compact"></div>

Snigelkräm med återfuktande och läkande egenskaper. Ansiktskrämen stärker hudens barriär och återställer på sikt även skadad hud tack vare snigelsekretets speciella förmåga att läka och förbättra huden. Jämnar successivt ut hudtonen och lämpar sig även för dig med pigmenterad hud eller hud med acneärr.

Köp här till kalenderpris.

<div data-tipser-pid="5f576c215c685c00010c090d" data-tipser-view="compact"></div>

9 december - LUCKA 9

Bakom dagens lucka får du ett erbjudande på tre fina julklappar till köket.

Oval gjutjärnsgryta med blank emalj på utsidan och matt, svart emalj på insidan, vilket gör att det går utmärkt att bryna direkt i grytan. Järnlock med bakelithandtag som tål ugnstemperatur.

Köp den här till kalenderpris.

<div data-tipser-pid="5f9847263765bf00010a4b53" data-tipser-view="compact"></div>

Knivset från Sabatier i tre delar delar. Setet innehåller skalkniv, brödkniv och kockkniv i svart/stål. Fin julklapp till alla hemmakök.

Handla här till kalenderpris.

<div data-tipser-pid="5fbe506239328b0001b33b2b" data-tipser-view="compact"></div>

Stekpanna i gjutjärn med rund kant från Ronneby bruk. Rostfritt värmeventilerat skaft. Förinstekt med svensk KRAV-märkt rapsolja. Bottenmått på undersidan Ø22,5 cm. Kanthöjd ca 5 cm.

Köp den i julklapp här.

<div data-tipser-pid="5f9818ed9e72e800016f7d96" data-tipser-view="compact"></div>

8 december - LUCKA 8

Idag får du ett erbjudande på 3 par boxershorts/bambukalsonger i mjukt bambu-lyocell-tyg. Materialet andas och har antibakteriella egenskaper vilket gör det perfekt för underkläder. Levereras i miljövänlig förpackning, finns i flera färger och har storlekar som passar de flesta.

Köp som julklapp här nedan till 20 % rabatt!

<div data-tipser-pid="5f8d71e9b337f9000115bf14" data-tipser-view="compact"></div>

7 december - LUCKA 7

I dagens lucka hittar du en sladdlös skaftdammsugare med imponerande sugförmåga från Jashen. Kraftfullt städverktyg med rengöringsprestanda på upp till 40 minuter utan avbrott (beroende på användning).

Dammsugaren är enkel att ladda och anpassas lätt till olika underlag och typer av damm och partiklar. Effektivt filtreringssystem som fångar upp 99,99 % av det fina dammet. Passar både mattor och golv.

Köp den här till kalenderpris!

<div data-tipser-pid="5f44e49988b91c0001443d2e" data-tipser-view="compact"></div>

6 december - LUCKA 6

I dagens lucka hittar du tre böcker till exklusivt kalenderpris.

”Jag är fotboll” är en självbiografisk bok om Zlatan Ibrahimovic och hans fotbollskarriär. Från de tidiga åren i Malmö FF till Manchester United och flytten till LA Galaxy. I boken berättar Zlatan med egna ord om hur det är att gå från underdog till superstjärna, hur det gick till när han lämnade Milan för Paris SG och hur han tog sig an den svåra knäskadan i Manchester United. Men också om målen, segrarna och känslan av alltid behöva vara bättre för att bli accepterad som svensk. Ett riktigt bra julklappstips till kanonpris.

<div data-tipser-pid="5f10385c9c4ead0001f58e99" data-tipser-view="compact"></div>

I boken ”Julgodis” hittar du favoriter som kola, fudge och nougat, men här finns också många oväntade smaksättningar. Baka tiramisutryffel, chokladdoppade kolor med flingsalt, rocky road med nötter och cocktailbär, kanderade apelsinskal, vit chokladtryffel, fudge med valnötter, ljus ischoklad med rosa salt, nougatstänger och mycket, mycket, mycket mer.

<div data-tipser-pid="5f10385b9c4ead0001f58af9" data-tipser-view="compact"></div>

”Goda rån är dyra” är en underhållningsroman om pensionärsligan som nu är tillbaka för att ställa saker och ting tillrätta – och begå ett och annat välgörenhetsbrott. Efter en dråplig stöldkupp i Stockholm fattar polisen misstankar och pensionärerna flyr ut på landet. Under resan gör de nedslående upptäckter. Matöppet har stängt för gott. Bensinmacken är nedlagd. Och internetuppkopplingen funkar inte. Nu är goda råd dyra!

<div data-tipser-pid="5f10385c9c4ead0001f58efc" data-tipser-view="compact"></div>

5 december - LUCKA 5

Bakom femte luckan hittar vi den flerfaldigt prisbelönta bordslampan Block Lamp som formgavs av Harri Koskinen för 25 år sedan och som tillhör kategorin levande designklassiker.

Inkluderad i MoMa design collection, Museum of Modern Art i New York, 2000. Block Lamp är tillverkad i ofärgat handgjutet glas med blästrad insida. Ljuskälla: E14 LED 1W (medföljer). Storlek: 10x16x9 cm.

Köp din lampa här!

<div data-tipser-pid="5e7dff8c3300670001dab21d" data-tipser-view="compact"></div>

4 december - LUCKA 4

I dagens lucka hittar du en oumbärlig klassiker i kök över hela världen i nästan ett sekel - gjutjärnsgrytan från Le Creuset. Perfekt för grytor, stekar, soppor och bakverk.

Laga goda måltider med en gryta som praktiskt taget håller en livstid. Grytan är en uppskattad julklapp - nu till 1000 kr rabatt! Välj färg och handla här nedan.

3 december - LUCKA 3

Idag hittar du här julens stora utmaning i jätteformat! Stora Julkrysset är marinerat med tomtar, nissar och fyndiga klurigheter. Korsordet är konstruerat av Svante Drejenstam och illustrerat av Gert Lozell.

Lös det själv eller ge bort det i julklapp. Det brukar bli en omtyckt gåva till korsordsfantasterna som vill ha något att bita i.

Beställ det här till kalenderpris.

<div data-tipser-pid="5fb448bff433dd00010d7326" data-tipser-view="compact"></div>

2 december - LUCKA 2

I dagens lucka hittar du trådlösa hörlurar med smidig passform och sömlöst ljud.

Dubbla mikrofoner och justerbart huvud gör dem till ett bra val för musik, telefonsamtal och allt annat där du behöver ett par sköna lurar med bra ljud.

Just nu rabatt på tre olika modeller, PLUS, SLIM och GAMING, för alla sorters användare. Välj mellan flera färger och handla till kalenderpris här.

Just nu - upp till 25 % rabatt!

Handla dagens lucka till kalenderpris här.

1 december – LUCKA 1

Bakom första luckan i kalendern hittar du ett vasst knivset bestående av en santokukniv och en liten allkniv.

Santoku är en japansk knivmodell som har många likheter med en klassisk kockkniv. Passar för att skära, hacka och tärna de allra flesta råvaror.

Allkniven är lämpad för finstilt arbete, som till exempel att hacka lök, chili, örter och mindre frukter. Två riktigt bra knivar för alla typer av hemmakockar.

Just nu - endast 1599 kr!

Handla dagens lucka till kalenderpris här.

<div data-tipser-pid="5efe240ca9051700016b979c" data-tipser-view="compact"></div>


Publisert:

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

MER OM FAMILY

Julklappar för träning: Årets hälsosamma julklappstips

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Julklappar till honom - 7 presenter till alla män

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Julklappar till henne - 7 presenter till alla kvinnor

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Lista: Butikerna med adventserbjudanden

Artikeln innehåller annonslänkar

Julklappstips 2022 - Årets tips på julklappar

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Klimatsmarta julklappar: 7 prylar för både dig och miljön

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Bästa modefynden på Singles day-rean

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Sista minuten-presenter till alla hjärtans dag

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Fynda julklappar till barnen under rean

Melodifestivalen: Här är allt du behöver

Present-tips: En hälsning från en kändis

Romaner och deckare: Årets boktips på bokrean

Smarta sätt att enkelt förändra ditt liv - 9 tips

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Tips på julens viktigaste prylar

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Fars dag-present: Bästa tipsen

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Sommarkläder på rea: Bästa tipsen

Boktips: 8 inspirerande böcker inför 8 mars

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Alla hjärtans dag-present: Tips till honom

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Sommarens mysiga badrockar till dam och herr

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Fynda skor på rea – bästa priserna just nu

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

LISTA: Butikerna som har Singles week-rea

Nyår: Här är allt du behöver

Alla hjärtans dag-present: Sexleksaker

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Julklappar till barn – här är tips för alla åldrar