Sådan är du som partner – enligt stjärnorna

Horoskop: Ditt stjärntecken avslöjar dina bästa och sämsta sidor

Av: 

family

Astrologerna reder ut vad ditt stjärntecken säger om dig som partner.
Astrologerna reder ut vad ditt stjärntecken säger om dig som partner.

Romantiker, frihetsälskare eller är du kanske en närhetstörstare? Ta reda på vad ditt stjärntecken säger om dina bästa, och sämsta, egenskaper som partner.

Astrologduon Tor Tolander och Hanna Vennberg reder ut vad stjärnorna avslöjar om dig som partner.

VÄDUREN – satsar allt

21 mars-20 april

Du är direkt, uppriktig och ärlig, och du förväntar dig detsamma av samtliga familjemedlemmar. Kärleken är ett projekt och du tar dina projekt på allvar. Är det inte värt att satsa allt på så satsar du hellre inte alls.

Baksida: När din partner är ledsen eller upprörd så letar du efter en snabb lösning, att bara lyssna tycker du är bortkastad tid. Du har ont om tålamod med andras känslor.

Väduren.
Väduren.

OXEN – älskar romantik

21 april-21 maj

Romantik är viktigt för dig, du avskyr när en relation dränks i vardagsbekymmer. Det måste alltid finnas utrymme för drömmar och längtan. I övrigt är du familjens trygga punkt, den som alltid finns där och alltid stöttar.

Baksida: Din partner får inte vara för upptagen av andra saker. Om du får en känsla av att er relation inte är det viktigaste i livet så börjar du se dig om efter en större kärlek.

Oxen.
Oxen.

TVILLINGARNA – full fart

22 maj-21 juni

Delade intressen är nästan ett måste eftersom du vill ha en aktiv och rolig fritid tillsammans med din partner. Helst ska barnen också hänga med. Runt dig finns det inga trista rutiner och ingen kvävande vardagstristess.

Baksida: Det är svårt att ha en relation med dig om man inte orkar med ditt höga tempo. Att ditt liv är så intensivt gör också att din partner sällan får vara huvudpersonen.

Väduren.
Väduren.

KRÄFTAN – bäst på närhet

22 juni-22 juli

För dig är känslor, beröring och ömhet oerhört viktigt. Du vill vara nära din partner och du vill ha närhet tillbaka. En kram kan betyda allt. Ditt hem är också viktigt för dig, du vill vara den som sköter inredningen.

Baksida: Relationen hamnar i fara om ni inte kan vara nära varandra. Du är ingen vän av distansförhållanden eller av extremt krävande jobb. Kvalitetstid är ingen lösning.

Kräftan.
Kräftan.

LEJONET – glöd som varar

23 juli-23 augusti

Du har en magisk förmåga att inspirera andra och ge dem självförtroende. Din charm och livsglädje präglar hela familjen. Du har också förmågan att älska år ut och år in utan att tröttna och utan att villkora kärleken.

Baksida: Det är inte särskilt ofta din partner får stå i centrum. Du är alltid den naturliga mittpunkten och ibland har du riktigt dålig koll på vad andra egentligen känner.

Lejonet.
Lejonet.

JUNGFRUN – den som städar

24 augusti–22 september

En ordnad vardag i ett välstädat hem är viktigt. Du förväntar dig att alla ska hjälpa till men det är ofta du som gör mest. Som partner prioriterar du ett hett och fungerande sexliv, för dig är det relationens grundsten.

Baksida: Fysisk närhet är så pass viktigt att du får svårt att stå ut med en relation om sexlivet är dåligt eller försämras. Eller om ni befinner er långt ifrån varandra.

Jungfrun.
Jungfrun.

VÅGEN – får alla att må bra

23 september-23 oktober

Balans och harmoni är nyckelord för dig och du är en mästare på att kompromissa. Du fokuserar på din partners drömmar och får både din partner och andra familjemedlemmar att känna sig uppskattade, älskade och utvalda.

Baksida: Du prioriterar kommunikation och harmoni, inte ordning. Runt dig är det ofta ganska stökigt och du har sällan ett fungerande schema eller särskilt nyttiga vanor.

Vågen.
Vågen.

SKORPIONEN – alltid lojal

24 oktober-22 november

Passion, lojalitet och mod är dina främsta kännetecken. När du älskar så är det med hela din själ. Ingenting är viktigare för dig än din partner och din familj. Du märker blixtsnabbt om någon familjemedlem inte trivs.

Baksida: Du kan vara svartsjuk och misstänksam, och du vill helst ha full insyn i din partners liv. Du känner dig osäker om du tror att någon medvetet döljer något för dig.

Skorpionen.
Skorpionen.

SKYTTEN – älskar frihet

23 november-21 december

Självständighet är ditt nyckelord. Du vill att din relation ska vara ett äventyr som ni njuter av tillsammans, utan att någon blir beroende av den andra. Du är rak, öppen och ärlig. Du förväntar dig samma sak tillbaka.

Baksida: Du är inte världens bästa stöd när ett problem är baserat på känslor och inte på något praktiskt. Dessvärre är "ryck upp dig" ofta det bästa råd du kan komma på.

Skytten.
Skytten.

STENBOCKEN – mjuk och kärleksfull

22 december–20 januari

Trivsel och en ordnad vardag är mycket viktigt. Finns bara detta så är du öppen för att en relation kan se ut på många olika sätt. Som partner är du kärleksfull och omtänksam, mycket mjukare än du är utanför familjen.

Baksida: När det kommer till ditt schema, dina planer och dina vanor så kan du vara envis som en åsna. Oftast får familjen helt enkelt stå ut med att det blir som du bestämde.

Stenbocken
Stenbocken

VATTUMANNEN – alltid engagerad

21 januari-18 februari

Du älskar utan förbehåll, du lider när någon du älskar lider. Du gör allt som står i din makt för att din familj ska må bra. Du är väldigt bra på att lyfta fram andras talanger och på att uppmuntra personlig utveckling.

Baksida: Du har en tendens att sopa in problem under mattan, eftersom du avskyr att säga saker som får andra att må dåligt. I synnerhet gäller detta dina personliga problem.

Vattumannen.
Vattumannen.

FISKARNA – har ett stort hjärta

19 februari-20 mars

Klok, hänsynsfull och snäll, sådan är du som partner. Ditt hem är mysigt men kanske inte så välstädat eftersom det viktiga är att alla trivs. För dig bygger relationer på att man delar känslor, även svåra och tunga.

Baksida: Du är den som alltid ställer upp, tröstar och fixar. Tills du får nog. Kommer du fram till att någon har utnyttjat dig så går du i baklås, ofta utan någon förvarning.

Fiskarna.
Fiskarna.

  Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Aftonbladet Family har skapat ett nyhetsbrev med erbjudanden, veckans snackisar och bästa krönikor. Klicka här för att få del av detta kostnadsfritt varje tisdag!

Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.