Mamman såg ”spökbebis” i sonens säng

Facebookinlägget gör succé

Mamman Martiza Elizabeth blev minst sagt rädd när hon såg att hennes son inte verkade vara ensam i sin säng.

Jag flippade total, jag kunde knappt sova. Jag försökte till och med att krypa in i rummet med en ficklampa medan min son sov”, så skriver mamman Martiza Elizabeth från Illinois i USA på sin Facebooksida om skräcknatten häromveckan.

Hon var helt övertygad om att hon sett en spökbebis liggande bredvid sin sovande son – och hon visste inte vad hon skulle ta sig till.

Martiza kunde inte tro sina ögon när hon såg ”spökbebisen”.
Martiza kunde inte tro sina ögon när hon såg ”spökbebisen”.

Det var först dagen efter som Martiza förstod att hennes rädsla var obefogad. Det var inget spöke hon hade sett, spöket var snarare en bild av en bebis som sitter på madrassen som en märkning. Hennes man hade nämligen glömt att sätta på madrasskyddet när han bytte lakan: ”Jag hade kunnat döda honom”, skriver Martiza skämtsamt.

– Jag har ingen tidigare upplevelse med spöken. Jag tror på dem dock, hur löjligt det än låter. Jag tror inte de är farliga och jag tror inte att att de vill skada människor. Men bara tanken på deras närvaro i mitt hem gör mig vettskrämd, säger hon till australiensiska Kidspot.

Dagen efter upptäckte hon vad hon egentligen hade sett.
Dagen efter upptäckte hon vad hon egentligen hade sett.

Över 484 000 personer har gillat hennes inlägg och över 286 000 har delat det i skrivande stund. Flera har skrattat åt synvillan och att Martiza faktiskt väntade till dagen efter innan hon undersökte saken vidare

Jag hade väckt väckt mitt barn och tagit det till ett annat rum”, skriver en av personerna i kommentarsfältet.


  Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Aftonbladet Family har skapat ett nyhetsbrev med erbjudanden, veckans snackisar och bästa krönikor. Klicka här för att få del av detta kostnadsfritt varje tisdag!

Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.