Vinn privat visning av Toy story 4 – i egen biosalong

Tävla med Aftonbladet Family

Nu har du chansen att vinna en bioupplevelse utöver det vanliga: En privat visning av filmen Toy story 4 i en helt egen biosalong.

Den 30 augusti har Toy story 4 Sverigepremiär. Det är den fjärde filmen där vi får följa Woody, Buzz Lightyear och de andra leksakernas hemliga liv. Nu har du chansen att vinna en hel biosalong för en privat visning av filmen inklusive popcorn och läsk till alla inbjudna gäster.

Toy story 4 handlar om Woody som alltid varit självsäker på sin plats i världen och uppgiften att ta hand om barnen Andy och Bonnie. När Bonnie skaffar sig en ny leksak vid namn Gaffe, som kallar sig själv sopa och inte leksak, tar Woody på sig ansvaret att visa Gaffe varför livet som leksak är underbart. Med detta följer ett stort äventyr med både nya och gamla vänner.

Gör så gör för att tävla om privat visning och andra fina priser:

Svara på frågan här nedan i kommentarsfältet på vår Facebooksida och motivera ditt svar.

 1. Vilket år hade den första Toy story-filmen premiär i Sverige?
 2. Motivera varför just du ska vinna en privat visning av Toy story 4.

Det här kan du vinna:

Första pris: En person vinner en privat filmvisning av Toy story 4 för upp till 40 personer i egen biosalong! Du får också ett Toy story 4-kit och alla i salongen får läsk och popcorn.

Andra plats till femte pris: Tre biljetter till Toy story 4 och ett Toy story 4-kit.

Sjätte till tioende pris: Toy story 4-kit

Tävlingen avslutas den 30 augusti klockan 12:00 och vinnaren samt övriga pristagare kommer att presenteras i ett nytt Facebookinlägg samma dag.

Tagga gärna vänner som också skulle vilja vara med och tävla. Följ oss även gärna på Facebook för att ta del av erbjudanden, tävlingar och mycket annat kul!

Viktigt att veta!

 • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 • När du tävlar godkänner du att vi sparar dina uppgifter i enlighet med GDPR.
 • Det är en person som vinner 1:a pris: En privat visning av filmen Toy story 4 för upp till 40 personer + ett Toy story 4-kit. Filmvisningen kommer att ske på en SF-biograf i din stad tidigast två veckor efter vinnaren utsetts. Om det inte finns biograf där du bor kommer filmen att visas på närmsta biograf.
 • Den som vinner 2:a, 3:e, 4:e eller 5:e pris vinner tre biljetter + ett Toy story 4-kit. Biljetterna gäller på en gång på valfri SF-biograf. OBS! Är en visning fullsatt går det inte att lösa in biljetterna till just den visningen.
 • Den som vinner 6:e, 7:e, 8:e, 9:e eller 10:e pris vinner ett Toy story 4-kit.
 • Tävlingen avslutas klockan slår 12:00 den 30 augusti och presenteras i ett inlägg på Aftonbladet Familys Facebooksida samma dag.
 • Vinnarna utses av en jury och kan inte överklagas.
 • Tävlingen är ett samarbete mellan Aftonbladet Family och Disney Sverige,
 • Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

  Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Aftonbladet Family har skapat ett nyhetsbrev med erbjudanden, veckans snackisar och bästa krönikor. Klicka här för att få del av detta kostnadsfritt varje tisdag!

Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.