Vinn biljetter till Kidzapalooza – minstingarnas egen festival

Lollapalooza, en av världens största festivaler, kommer till Sverige i sommar. För den som älskar musik och är förälder kommer festivalområdet bjuda på något alldeles extra – nämligen Kidzapalooza. Lollapaloozas eget område där barnen står i centrum. Nu kan du tävla med Aftonbladet Family och vinna biljetter för hela familjen till musikfesten.

Den 28–30 juni kommer en av världens största festivaler till Gärdet i Stockholm – nämligen Lollapalooza. Över 70 artister kommer att uppträdda på fyra scener. Bland annat kommer man kunna se Billie Eilish, Lana Del Rey, Travis Scott, Laleh, och Foo Fighters.

För den som är en musikälskande förälder kommer festivalen att bjuda på något utöver det extra, nämligen Kidzapalooza. Det är ett område för familjen på Lollapalooza som kommer att erbjuda aktiviteter och underhållning för barn i alla åldrar. Tanken är att flera generationer ska kunna uppleva festivalkänslan och musiken tillsammans. Konceptet ska vara helt nytt för en svensk festival.

”Musikfans kommer kunna ta med sig familjen”

Kidzapalooza kommer att ha en egen scen men alla, oavsett ålder, kommer även kunna besöka det stora Lollapalooza-området.

– Detta är något vi vet att den svenska publiken efterfrågat länge, äntligen kan musikfans som också är föräldrar ta med sig hela familjen och se sina favoritartister tillsammans! Att barnen dessutom får ett helt eget festivalområde i festivalen gör det extra kul, säger Kristofer Åkesson, Kommunikationschef på Lollapalooza Stockholm, i ett pressmeddelande.

Vinn biljetter till årets musikevent

Nu har du chansen att vinna biljetter för hela familjen till jättefestivalen Lollapalooza där du även kan besöka barnens eget festivalområde - Kidzapalooza!

Lollapalooza som kommer att äga rum den 28-30 juni på Gärdet i Stockholm och världsartister som Billie Eilish, Foo Fighters, Lana Del Rey, Travis Scott, Laleh kommer att uppträda.

För att delta i vår tävling gör du såhär:

Svara på följande frågor i kommentarsfältet under inlägget på vår Facebooksida:

 1. Vilket år och i vilken stad startades festivalen Lollapalooza?
 2. Motivera varför just du ska få chansen att gå på Kidzapalooza?
 • Tagga gärna vänner som också skulle vilja vara med och tävla. Följ oss även gärna på Facebook för att ta del av erbjudanden, tävlingar och mycket annat kul!
 • Totalt kommer 2 vinnare utses som får 5 biljetter var (2 vuxen + 3 barn biljetter) till Lollapalooza den 28–30 juni och även barnens eget festivalområde - Kidzapalooza!
 • Tävlingen avslutas den 21 juni kl. 12:00 och vinnarna presenteras i ett nytt inlägg 21 juni 2019.

Viktigt att veta!

 • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 • När du tävlar godkänner du att vi sparar dina uppgifter i enlighet med GDPR.
 • Det är två personer som vinner fem biljetter var (2 vuxen + 3 barnbiljetter) till Lollapalooza den 28–30 juni på Gärdet i Stocholm.
 • Tävlingen avslutas den 21 juni kl. 12:00 och vinnarna presenteras i ett nytt inlägg på Aftonbladet Familys Facebooksida samma dag.
 • Vinnarna utses av en jury och kan inte överklagas.
 • Tävlingen är ett samarbete mellan Aftonbladet Family och Lollapalooza.
 • Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

Fakta: Kidzapalooza

 • På Kidzapaloozas scen kommer flera olika artister uppträda varje dag under festivalen. Till exempel Magiska skogen, Trumma och Orkester Pop. Dessutom kommer det att finnas flera olika stationer där barnen bland annat kan testa på att skapa musik och bygga egna instrument.
 • Alla som vistas på Kidzapalooza-området måste ha en giltig Lollapalooza-biljett. För barn upp till tio år finns barnbiljetter för 150 kr, där det också ingår ett par hörselkåpor. För barn 11-12 år finns Youth-biljetter för 500 kr där det ingår hörselskydd. Alla barn under 13 år ska vara i målsmans sällskap.
 • Kidzapalooza är öppet till klockan 20:00 varje kväll.

Här kan du läsa mer om Kidzapalooza och Lollapalooza.


  Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Aftonbladet Family har skapat ett nyhetsbrev med erbjudanden, veckans snackisar och bästa krönikor. Klicka här för att få del av detta kostnadsfritt varje tisdag!

Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.