Gå ner 3 kilo på en vecka

Nya juicedieten får dig att rasa i vikt

Han går under namnet ”the Juice master” och hans mål är att förändra världen. Med juice.

För tio år sedan var Jason Wale överviktig, hade astma och en allvarlig form av hudsjukdomen psoriasis över hela kroppen.

– Jag var i ett extremt dåligt skick och läkarna sa åt mig att mitt tillstånd aldrig kunde förbättras, säger han till Sofis mode.

Gick ner i vikt

Trots läkarnas bistra prognos bestämde sig Jason Wale för att försöka påverka sitt liv och började dricka ett glas färskpressad juice om dagen.

– Jag såg resultat nästan direkt, jag gick ner i vikt, fick energin tillbaka och både astman och psoriasisen försvann, säger han.

Stärkt av sina resultat började han skriva böcker under namnet ”the Juice master” för att hjälpa andra att förändra sina liv med juice. När den brittiska skandalmodellen Katie ”Jordan” Price fött sitt andra barn gick hon ner hela 13 kilo på mindre än två veckor med Jason Wales juice-diet.

Kändisar juicefrälsta

Andra kändisar som blivit juicefrälsta är Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker och Kylie Minogue, som under tillfrisknandet från sin bröstcancer boostade sitt immunsystem med en mängd näringsrika juicer och smoothies.

För Jason Wale är det uppenbart att juice är det bästa, snabbaste och mest hälsosamma sättet att gå ner i vikt. Genom att byta mat mot juice under en vecka hävdar han att det är möjligt att gå ner tre kilo utan att känna sig det minsta hungrig.

– När folk hör talas om den här metoden tror många att det är en svältdiet som kommer att göra dem vrålhungriga, men efter att de testat märker de att de känner sig konstant mätta, säger han till Sofis mode.

– Det beror på att juicerna är högkoncentrerade med näring och vitaminer och alltså ger kroppen mer näring än vanlig mat, säger han.

Så hur ska man äta efter en sju dagar lång juicediet?

– Sju dagar är bara en kickstart för att förändra sitt liv, sedan bör man naturligtvis äta riktig mat.

Sug efter nyttigheter

– Vad man däremot kommer att märka är att man får ett helt nytt sug efter nyttigheter som sallader, grönsaker, soppor och bra mat. Eftersom man ser tydliga resultat så pass fort, ökar också motivationen att fortsätta äta nyttigt, säger Jason Wale.

Och det är inte bara kilon som rinner av kroppen. Enligt Jason Wale påverkar juicen även utseendet, i positiv bemärkelse.

– Efter ett tag märker du att huden får ett nytt liv. Ojämnheter försvinner, naglarna blir hårdare, ögonen klarare och håret tjockare och mera livfullt.

Publisert: