DOFTA & SOFTA

Av: 

Petra Weiss

Skönhet

Wellness korar sommarens bästa bodylotion

Fixa knastrig strandhud med rätt smörj!

På köpet behåller du brännan längre och gör huden len. 

Vi testade tio bodylotions –  här är fem-i-topp!

NUXE

”Fondant firming cream”

PRIS: 515 kronor/200 ml

SÅ FUNKAR DEN: Åh, vilket fluff! Dessutom doftar den sommar med kola, kokos och salta hav. Man vill bara äta upp den men det vore slöseri, för den gör nästan underverk på huden med sin krämiga konsistens som mjukar upp och lenar till – en känsla som håller länge, länge. Ger en silkeslen yta som man vill ha mer av.

BETYG: Betyg: 5 av 5 plus

SACHAJUAN

”Ginger flower bodylotion”

PRIS: 140 kronor/300 ml

SÅ FUNKAR DEN: Mums! Kan man äta den här? Den doftar så ljuvligt att man aldrig vill sluta smörja! Doften påminner om jasmin och kaprifol men är varken söt eller tung.

Krämen är ganska tunn och lättsmord men fixar det den ska och huden blir mjuk och smidig. Enda problemet är egentligen att man inte kan sluta lukta på sig själv...

BETYG: Betyg: 5 av 5 plus
 

ELIZABETH ARDEN

”Green tea honey drops body cream”

PRIS: 355 kronor/250 ml

SÅ FUNKAR DEN: Fantastisk konsistens med små, små honungskulor som smälter in i huden när du smörjer. Doften är ganska stark och kan lätt ta över parfymen, så det bästa är att använda den på egen hand. Den återfuktar hyfsat bra om man inte är alltför torr. För full pott hade den dock behövt hålla fukten bättre och längre.

BETYG: Betyg: 4 av 5 plus

BIOTHERM

”Baume corps oil therapy”

PRIS: 295 kronor/200 ml

SÅ FUNKAR DEN: Lyxigt citrusdoftande kräm som bara sjunker in i huden och gör den overkligt babylen. Krämen fixar alla torra partier utan att kladda eller kännas särskilt fet. Ger huden en kick och kräver mindre och mindre lotion allt eftersom huden blivit smidigare. Luktar friskt hela dagen.

BETYG: Betyg: 4 av 5 plus
 

BLISS

”Body butter”

PRIS: 295 kronor/250 ml

SÅ FUNKAR DEN: Ljuvligt krämig bodylotion som glider in i huden som en smekning, helt utan kladd eller tjafs. Huden blir silkeslen och känns underbart återfuktad – en effekt som också håller hela dagen. Torra partier liksom försvinner. Välj dock inte den med vaniljdoft – ta Lemon & sage, den doftar fantastiskt!

BETYG: Betyg: 4 av 5 plus

ANNONS

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Extern länk från Lyko

Köp här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Skönhet