Toppa formen på 12 veckor

HÄLSA

Följ Blossoms succéprogram!

I toppform på 12 veckor.

Med Blossoms enkla men tuffa program ökar du konditionen, förbättrar styrkan och får garanterat en fastare kropp.

– Alla kan klara det, säger artisten och träningsexperten Blossom Tainton-Lindquist.

Foto: Blossom Tainton-Lindquist coachar dig genom höstens effektivaste träningsprogram.

Sommartiderna är över, vardagen får åter sina rutiner och med den friska höstvinden kommer inspirationen – det är dags att vässa formen.

Gör det med hjälp av Blossom Tainton-Lindquist.

På kommande sidor kan du ta del av ett mycket detaljerat program helt baserat på boken ”I topptrim på 12 veckor med Blossom”.

– Det är ett bra sätt att komma igång på, säger Blossom till Kropp&Hälsa.

Inga krusiduller

Programmet bygger på att träningen ska vara enkel och tillgänglig. Du kan göra den i anslutning till ditt hem. Det behövs inga piruetter och krusiduller, det enkla är ofta det bästa, menar Blossom.

Men var beredd på att det känns.

– Den som tror att träning alltid är en underhållning gör en felbedömning. Det är inte alltid kul när man börjar, men det kan ju bli! Men man borstar ju inte alltid tänderna heller med ett leende på läpparna. säger Blossom.

Garanterat resultat

Om du genomför programmet når du garanterat resultat. Du lär känna din kropp fysiskt och mentalt. Sedan handlar det om att fortsätta med de mer hälsosamma vanorna, men i en lite lugnare takt.

– Många människor har lite för hårda krav på sig själva. Man vill allt eller inget. Men man behöver inte bli en träningsfanatiker, det handlar om att hitta rätt balans. Och så ska man vara noga med att ta reda på sitt eget syfte med träningen. Vad vill du uppnå och hur mycket är jag beredd att satsa? säger Blossom.

Fitnesskonsult, personlig tränare, artist och tv-profil – Blossom har själv många järn i elden. Hon har turnerat med Afro-dite och spelar just nu in nya avsnitt av SVT:s ”Toppform”, som kommer senare i höst.

Vad är toppform för dig själv?

– Toppform för mig har inte bara med fysisk träning att göra utan god sömn, bra relationer på jobbet och privat och att jag har bra rutiner med kosten, är alla lika viktiga delar. Det handlar om harmoni.

– Då infinner sig kraften och jag kan uträtta stordåd på alla plan!

Läs mer:

Petra Thorén

ARTIKELN HANDLAR OM

Träning