Löparvecka i Portugal!

HÄLSA

Unna dig att hänga med på en Wellnessresa i oktober

Foto: Följ med oss på löparvecka till Portugal i oktober!

Fyll benen med spring!

I oktober åker Wellness tillbaka till Monte Gordo i Portugal för en underbar vecka med mycket löpning, träning och upplevelser.

Unna dig själv att hänga med!

Löparresan 12–19 oktober

I oktober åker Wellness till Monte Gordo i Portugal för en härlig vecka med mycket spring, skratt och svett. Du kommer garanterat att få fila på din teknik, ditt löpsteg, nöta intervaller och backar. Och vad sägs om att möta solen under en joggingtur på den milslånga stranden? Under veckan åker vi också på en löputflykt till bergen där du själv väljer distans, samt springer vårt eget sköna Wellnesslopp!

Utöver löpningen bjuder vi förstås upp till dans, kör stenhårda fyspass, stretchar oss mjuka med yoga, testar nya träningsformer och inspireras av härliga föreläsningar. Under veckan kommer du att kunna välja mellan cirka 10 pass om dagen, men du väljer förstås själv precis hur mycket du vill och orkar träna!

Vi har inga måsten utan vill bara att du ska få en minnesvärd vecka med nya och gamla vänner, god mat, trevliga nöjen och bra träning i skönt väder.

Vi bor på hotell Yellow Monte Gordo på fina Algarvekusten i södra Portugal. Inom bekvämt avstånd från hotellet ligger ett härligt naturreservat med fina stigar för löpning och promenader, en hela två mil lång fantastisk strand, tennisbanor, simanläggning samt ett tiotal golfbanor.

Med oss på resan kommer vi att ha några av Sveriges bästa hälsoexperter och instruktörer. Vi vågar lova en fantastisk vecka!

Pris från: 10 695 kronor. OBS! Ange koden "WELLNESS" när du bokar!

JUST NU: Ange koden "WELLNESS" och du får 200 kronor rabatt!

Med oss på resan följer:

Johanna Björklunds, Wellness PT och träningsredaktör, leder pass och bloggar om resan.

Malin Ewerlöf Krepp, löparstjärna, ger alla tips du behöver för att få klipp i stegen.

Nina Jakobson, Wellness redaktör, pratar tidning och träning och jämt.

Tobias Karlsson, dansmästare, får dig att skaka rumpa och svänga höfter.

Anna Lindh, Wellness yogaexpert, håller dig smidig i kroppen och öppen i sinnet.