"Jag försöker leva så gott man kan"

HÄLSA

Läs hela chatten med Sofia Källgren

Sofia Källgren säger: Hej! nu finns jag på plats för att svara på era frågor...:-)
Moderator säger: Då sätter vi igång med frågorna!
Therese säger: Vad jag har förstått så gillar du hästar och ridning, vad är det bästa du vet med hästarna?
Sofia Källgren säger: Umgänget med hästar ger mig frid i sinnet. Sen kommer man ut i naturen vilket jag älskar...
Majken säger: Hej Sofia! Hur ser du på framtiden, vad har du för planer?
Sofia Källgren säger: Just nu håller jag på att samla material till en ny skiva för den svenska publiken. Det var så länge sedan jag släppte en skiva här i Sverige. Det kommer bli film-musik som är temat för den. Hoppas att den kommer ut i höst, annnars så blir det till våren.
Paula säger: Hej! Jag är 24 och vill så gärna återuppta ridningen efter ett par års uppehåll. Vill köpa egen häst men är rädd att bli för bunden och ekonomiskt kringskuren.. Vad är dina tips? Bra stallplatser i Sthlm? Vad kostar det och hur kan man lösa tidsfrågan? /P.
Sofia Källgren säger: Tyvärr innebär ridningen en helt klar försämrad ekonomi :-( Här i Stockholmstrakten är det så jäkla dyrt! Jag skulle nog försöka bli medryttare till någon häst om jag var du... Min häst är min älskling så honom kommer jag aldrig göra mig av med trots lite sämre ekonomi och tidsbrist. Så är det när man träffar sin stora kärlek ;-)
S:tger: Hej! Vill du ha fler barn? Vad ska de heta i så fall?
Sofia Källgren säger: Oj oj oj... Just nu är det fullt upp med ett barn. Men jag vill nog försöka få ett till barn. Favoritnamn? Vet inte. Tjejnamn är lättare än killnamn tycker jag. Majken är ett urfint namn, som även min 100-åriga mormor heter!!!
Chilli säger: Vad lyssnar du på för musik? Vem/vilka är favoriter just nu?
Sofia Källgren säger: Har varit helt inne på filmmusik för tillfället pga att vi letar material till skivan... Jag åker jättemycket bil och då älskar jag att lyssna på Justin eller Timbaland. Även min son uppskattar det. Bra tycker jag...
Gitte säger: Halloj! Neisti hälsar från Färingsö och jag från jobbet. Har du semester nu eller turnerar du fortfarande? Stor kram.
Sofia Källgren säger: Hallå där Gitte! Det blev en veckas semester på västkusten i år. Det regnade varje dag!!! Hoppas att man kan komma i väg någon vecka senare i höst. Saknar er i stallet!
Kattis säger: Hej! Jag tycker du är vacker, hur gör du för att se så fräsch ut?
Sofia Källgren säger: Nu blir jag nästan generad :-)...Det är så härligt att få en sådan komplimang från en tjej. Vi kvinnor är lite dåliga på att supporta varandra. Så tack så mycket... Nu till frågan: Vad gör jag... Jag dricker inte 2 liter vatten om dagen eller sover 8 timmar varje natt som alla modeller brukar svara. Jag tror att jag försöker leva så gott som man kan. Omger mig med människor, och djur, som jag mår bra av. Jag tror nog att det kanske lyser igenom om man känner sig harmonisk – vilket jag inte alltid gör, men ganska ofta.
HV71 säger: Hur är det att vara kändis?
Sofia Källgren säger: Oftast ganska trevligt... Tror det är ganska så lätt att var "kändis" i Sverige. Det är nog svårare i USA till exempel... Mina "fans" är väldigt snälla...
ll ger: Vad har du för form av sångträning – sånglektioner typ?
Sofia Källgren säger: Jag började ta sånglektioner när jag var 8 år. Har haft tur med mina lärare, för dom har inte velat ta bort personligheten i min röst. Det tror jag är jättebra... Det gäller att sticka ut som sångerska och artist.
Mike säger: Hej Sofia! Om du hade varit singel, hur hade man bäst charmat dig då?
Sofia Källgren säger: Haha.... Ja du. Man hade nog bjudit på ett fat med ostron. Det är en klassiker, men det funkar på mig ;-)
Anonym säger: Vad har du för andra intressen, förutom ridning?
Sofia Källgren säger: Jag älskar att resa, vilket jag får göra mycket i jobbet. Men sen tycker jag inte att tiden räcker till så mycket som man skulle önska. Jag skulle vilja ha tid att läsa mer böcker men det får bli senare i mitt liv...
Moderator säger: Tiden är snart ute, här kommer dagens sista fråga!
HV71 säger: Vad ville du bli när du var barn?
Sofia Källgren säger: När jag var liten så ville jag bli veterinär. En klassiker helt enkelt!
Moderator säger: Nu är tiden tyvärr slut för idag, stort tack till dig Sofia, och tack till alla er som ställt frågor!
Sofia Källgren säger: Tack för alla era frågor! Ha det så bra i sensommaren!!! Kram från mig. /Sofia