Vi var med på sparesan!

1 av 14 | Foto: Armarna uppåt sträck! Nu kör vi! Klicka på bilden så blir den större.
HÄLSA

Comeback! För andra året i rad åkte 120 läsare med Wellness till Turkiet för en veckas härlig träning, sol, spabehandlingar och inspirerande föreläsningar.

Foto: Vem är starkast? Redaktör-Nina eller reporter-Johanna?

120 läsare.

6 dagar.

64 träningspass.

6 föreläsningar.

Dessutom omkring 20 sköna spabehandlingar att frossa i, valfritt antal timmar att slappa vid poolen och en gedigen matbuffé som står uppdukad tre gånger om dagen.

Spa- och träningsresan till Turkiet innehåller alla delar som Wellness vurmar för och både det inre och det yttre får kärlek.

Foto: Makarna Sjöö ser oförskämt fräscha ut efter träningen.

Mia Törnblom delar med sig av verktygen som lyfter självkänslan, Malin Berghagen levererar skön yoga och avslappnande meditation och Annika Sjöö bjuder på dansklasser som får alla ansikten att spricka upp i stora leenden.

Men framför allt är det mixen av människor och alla härliga läsare som gör veckan så fantasti­sk. Allt från de fyra barndoms­väninnorna som vart femte år åker på en gemensam resa eller trebarnsmamman som unnar sig egentid, till singelkillen som vill testa något nytt, och pappan och dottern som gillar att springa tillsammans.

Tack för den här gången!

Hur har din sparesa varit?

Linda Kvickström, 41, egen företagare, Jokkmokk:

   – Allt har varit underbart, hela konceptet är fantastiskt. God mat och träning så mycket eller så lite man vill. Det bästa är att det finns saker för både mig och min man, han gillar att träna mer och jag föredrar att fokusera på det inre och har verkligen uppskattat Mia Törnbloms föreläsningar.

Vad kommer du att minnas mest från resan?

   – Alla härliga människor jag har träffat. Det är så roligt att man kan sätta sig tillsammans och äta och prata med folk man inte känner sedan tidigare, det gör man ju inte på en vanlig semester.

Thomas Collin,­ 37, inköpschef Stadium­ outlet, Stockholm:

   – Helt fantast­isk. Jag hade inte trott att det skulle var så bra och att pass­en skulle vara så roliga. Innan har jag mest kört styrketräning, men nu är jag passbiten. Jag kommer att fortsätta köra crossfit och box. Jag testade till och med afrodans även om jag kände att det inte var min grej.

Vad kommer du att minnas mest från resan?

   – I och med att jag aldrig har varit på pass tidigare, så är det upptäckten att det är kul att träna i grupp. Box och core har varit allra roligast.

Alice Askenström, 15, student, Stockholm:

   – Den har varit jättekul, duktiga instruktörer och väldigt god mat. Jag tränar fotboll hemma men brukar inte gå på pass så det har varit extra skoj och så har jag testat yoga för första gången.

Vad kommer du att minnas mest från resan?

   – Park outdoor func var roligt och annorlunda men även alla danspass. Jag har testat både sh’bam, afro och pasodoble.