Följ med Viktklubb till Turkiet!

HÄLSA

Du som inte kunde följa med på succéresan från i våras – nu har du chansen!

Den 10-17 oktober gör Viktklubb nästa hälsoresa till Turkiet och femstjärniga lyxhotellet Rixos Premium i Belek.

Tillsammans med Viktklubbs träningsexpert Shirin Rågby-Djavidi och dietist Josefine Jonasson får du en hel vecka späckad med träning, god mat, utflykter, spa – och naturligvis sol och bad!

Foto: Vattengympa En av många aktiviteter

I Turkiet möts öst och väst i en härligt exotisk blandning .

Ljumma vindar blåser året runt – trots att det bara är tre timmars resa från Sverige.

För den hälsomedvetne finns allt – från den nyttiga maten till hamamet och de läkande källorna.

Rixos Premium är ett av Turkiets absolut finaste All Inclusive hotell och ligger inbäddat i tropisk grönska på stranden till det turkosblå Medelhavet.

– Vi kände oss som drottningar och stormtrivdes på Rixos! Säger Gunilla Lindskog som var med på förra resan tillsammans med sina två tonårsdöttrar.

– Jag längtar tillbaka! Saknar träningspassen och det underbara hotellet, säger Anna Johansson.

Turkiets riviera

Belek på Turkiets riviera, har på några år förvandlas från en sömnig liten by till Turkiets golf- och sportdestination nummer ett.

I området finns redan 14 golfbanor och fler är på väg, den senaste i raden designad av golfstjärnan Nick Faldo.

Här kan du varva skidåkning på Saklient i bergen med ljumma simturer i Medelhavet, testa rafting i Koprulu Canyon eller softa på ett Hamam.

Byn har ett lätt pulserande litet centrum med shopping, restauranger, caféer och vacker utsikt över den glittrande bukten och den snöklädda höga bergskedjan Taurus.

Belek är strategiskt placerat i mitten av rivieran, med partyorten Alanya knappt en timme bort och shoppingmeckat Antalya bara en halvtimmes resa från Belek.

Specialpris för Viktklubbs-medlemmar

Med på resan är Viktklubbs egen motionscoach Shirin Rågby-Djavidi, även programledare för TV7:s program ”Balans” samt Josefine Jonasson, dietist på Karolinska Institutet och rådgivare för Viktklubb. Båda är också kända från TV4:s ”Förkväll”.

Nu kan du som Viktklubbs-medlem få ett specialpris till denna exklusiva hälsoresa på bara 12.600 kronor per person i dubbelrum (ord pris 13.600 kr)!

I resans pris ingår: direktflyg Ving t/r, Sthlm-Antalya, flygskatter, transfer, tre träningspass om dagen med Shirin, personlig hälsokonsultation av Josefine, delfinshow, all mat och dryck, (även alkoholhaltiga drycker) gym, 1 hamambehandling plus fria egna hamambad, underhållning, föreläsningar, makeup-kurs, solprodukter från ACO, mm.

Resan har ett begränsat antal platser och vi reserverar oss mot slutförsäljning.

Så bokar du resan

Petra Weiss