Så fixar Kate Hudson super-rumpan

HÄLSA

Smarta manicken bakom filmstjärnans heta bakdel

Foto: AP Foto: Amy Sussman

Drömmer du också om en vältrimmad rumpa?

Hollywoods nya trendredskap heter Booty Belt och hyllas i sociala medier av ingen mindre än Kate Hudson.

Och följarna är inte sena med att reagera – filmstjärnan har fått över 75 000 likes för sin rump-post.

Plötsligt sitter jeansen så där perfekt. Den vältränade rumpan är ett faktum och du är stolt över allt det hårda jobb du lagt ner för att få en vältränad bakdel. Känner du igen dig? Grattis till en bra prestation i så fall! 

Flera metoder

För dig som inte är där än finns det flera olika metoder att ta till. En av de senaste är redskapet Booty Belt, som hyllas av ingen mindre än Kate Hudson på Instagram. I sitt flöde skriver hon: ”Min nya besatthet…. Booty Belt! Denna nya manick är fantastisk!”. Posten har fått över 75 000 likes och man kan tänka sig att många där ute i cyberspace nu är sugna på att testa rumpundret. 

Kissande hunden

Men ett Booty Belt är ingen superavancerad maskin. Det består istället, precis som namnet avslöjar, av ett bälte som du spänner över höfterna. Bak på bältet sitter sedan ett gummiband, som du sätter fast i ena foten. För att träna rumpan gör du därefter en kissande hunden-likande övning. Och det är där gummibandet kommer in – det ska ge det där lilla extra motståndet din rumpa behöver för att maxa träningen. 

Annika Jeppsson

ARTIKELN HANDLAR OM

Träning