Sprejade bort flinten

HÄLSA

Pris: 160 kronor

Glöm dyra hårtransplantationer.

John Bank, 47, hittade lösningen för sin skallighet på burk – för 160 spänn.

– Nu kan jag äntligen ta min flickvän till altaret, säger han.

Glöm dyra behandlingar mot håravfall.

Nu finns en ny sprej som täcker flinten.

Det var när John Banks, 47, hörde om kändiskocken Gordon Ramsays 300 000–kronors hårtransplantation som han fick nog – och gav sig ut och letade efter ett sätt att fixa sin egen flint.

Snabbt, enkelt och billigt

Lösningen på hårproblemet hittade han ganska snabbt – i form av nanofibrer på sprejflaska. De små fibrerna fastnar på det hår som existerar och fyller ut, så att skalligheten döljs effektivt. Kostnad: 160 kronor.

– Det visar att du inte behöver vara en rik kändis som Gordon Ramsay för att fixa din skallighet. Jag blev förvånad över hur snabbt behandlingen fungerat, människor märkte genast och gav mig komplimanger, säger Banks, som före hårtransplantationen kallades för öknamnet ”Broder Tuck” av sina vänner efter den skalliga munken i Robin Hood–filmerna.

”Nu kan jag äntligen gifta mig”

– Jag använder sprejen främst till fest och för att se bra ut för mig själv och min fästmö. Nu känner jag att jag kan ta henne till altaret med rak rygg.

Banks flickvän Claire Sharman, 42, gillar också fästmannens nya look.

– Självklart älskar jag John för den han är, men hårbortfall gör att män ser äldre ut så jag skulle vilja att vi gifte oss när han ser så bra ut som möjligt. Att använda nanofibrer är inte annorlunda än att använda lösögonfransar, säger hon.