Ute nu: Nytt nummer av Wellness

Tjuvkika på innehållet

Få Wellness direkt i brevlådan tillsammans med lyxiga premier! Spana in vårt erbjudande!

På omslaget Yoga girl är Sveriges internationella superstjärna! Läs om Rachels nya projekt, barnplanerna och varför hon lever i nuet

Boxa fram din inre Rocky Så svettigt – så kul! Det här helkroppspasset tightar till och tonar. Och så får du slåss också.

Stångas som en prima ballerina Barre är Hollywoods favoritträning – och nu kommer den till Sverige på bred front! Vi har testat balett-träningen som lovar underverk.

Zzzussa sött Få grejer är så jobbiga som att sova dåligt – eller inte sova alls. Experterna vet hur du blir en sömntuta.

Vägra vara gnällis – bli en snällis! Okej, ibland så måste man få snacka lite skit. Men vad händer när pratet går överstyr? Så här sätter du stopp för det.

Hållningen i fokus Känner du att kroppen mest liknar en ostbåge efter för mycket sittande? Vi rätar ut ryggen åt dig!

Fråga Mia Som så många andra svenskar avskyr Eva att hålla föredrag och prata inför stora grupper. Mia Törnblom vet hur man tillåter sig att vara nybörjare och vågar snacka!

Solsken i blick Torra, knastriga ögon gör ont och irriterar i vardagen. Vi låter experterna råda bot på de vanligaste problemen!

Hot stuff Träningsmode som värmer, funkar och gör dig hetast på – och efter – passet.

Mjuk, mjukare, mjukast! Vintertider betyder torra och kliande tider för huden. Vi har valt ut fem lotions som gör dig mjuk som en liten gosig bebis.

Få hjärnkoll på maten Känner du dig trött och håglös? Matgurun Ulrika Hoffer guidar dig till maten som gör dig pigg och smart! Som en bonus blir du lite plattare om magen också.

To kvarg or not to kvarg Kvargen har aldrig varit så populär som nu – men vilken är nyttig och vilken smakar bäst? Dietist-Josefine testar och betygsätter!

Lättlagat! Enkelt, snabbt och billigt – den här japanska tofurätten gör mage och plånka nöjda.

Du kan komma igen Det går faktiskt att uppleva orgasmen på flera olika (härliga) sätt. Ylva Franzén tipsar om tre sätt att nå nya höjder.

Så gör du slut med sin kompis

Så vet du om det är dags att rädda relationen eller låta vänskapen rinna ut i sanden.

Chokladfrossa!

Får man lovsjunga en desert? Lita på oss och njut av den här rawfood-brownien redan ikväll. Herregud!

Zandra utvecklas

Krönikören Zandra Lundberg

ska förändra sin livsstil – i små Wellnessteg. Hennes sjuttonde utmaning: Positiva affirmationer.

Wellness