Bloggarnas julklappstips

HÄLSA

Står en glad, vältränad och pigg kropp längst upp på önskelistan i år? Wellness bloggare och profiler har tipsen till dig!

Filippa Salomonsson: ”Altromondo yoga-dvd med Jennie Liljefors i samarbete med Filippa K Soft Sport. Filmen innehåller hela fem timmar yoga, meditation och andningsövningar, antingen för dig som vill komma i gång eller utvecklas.” 499 kronor på yogobe.com

Julia Fors: ”För alla hälsomedvetna glassälskare är denna maskin en drömklapp. Genom att pressa frysta frukter och bär i ett rör har du på två sekunder en vitaminrik, krämig sorbet, helt utan fett, onödigt socker eller laktos.” Yonanas, 690 kronor, Elgiganten.

David ”D-Flex” Seisay ”Bland det bästa jag ha gjort för mig själv var när jag tog en träningssemester förra året, på Mallorca. Jag började varje morgon med en timmes långpromenad, sen frukost, sol och boxning i 50 minuter. Efter det var det lunch, mer sol och siesta. Sen blev det styrketräning och crawl. Jag körde även zumba! Det bästa var att jag kunde ägna tid åt mig själv! Och jag boostade min träning och kom i riktigt fin form.”

Annika Sjöö: ”Mitt tips är ett armband gjort av mineraler som ska få dig att må bra och förbättra din balans. Det sägs även att det ger förbättrad sömn och motverkar utmattning. Snyggt och bra samtidigt alltså!” 699 kronor på gymfitnessbutiken.se”

Linnea Molander: ”Handskriv ett brev till någon som betyder mycket för dig och berätta varför och hur mycket du uppskattar personen. Överlämna brevet eller läs upp det högt. Den här julklappen kommer få er båda att må fantastiskt, komma varandra närmare och kostar dessutom ingenting alls.”

PT-Johannas boktips

Lär dig crawla och ta dina simtag en nivå djupare med ”Simning för dig” av två proffs, Per Englund och Daniel Lönnberg. Pris 399 kronor. (Spring­time electronic publishing ab)

För dig som vill springa på semestern, eller semestrar för att springa. ”Vagabonds guide till världens löpning”, 12 städer, 36 löparrundor listade av Tobias Larsson, Fredrik Brändström, Petra Månström med flera. Pris: 299 kronor. (Vagabond)

När en komiker och en ­per­­sonlig tränare möts blir det både kul och intressant. I ”Världens roligaste träningsbok” av Magdalena Bibik och Janne Westerlund får du både träning och kost. Pris: 219 kronor. (Hoi förlag)

Wellness

ARTIKELN HANDLAR OM

Träning