Kändisarna som är allergiska

HÄLSA

Rika, lyckade och kända – men inte perfekta

Tror du att det bara är vanliga Svenssons som går runt och snorar och är rödögda så här i pollentider? Eller så fort en katt passerar?

Nix pix – även kändisarna lider av allergier.

Här är några av de som är drabbade.

Lindsay Lohan, 25, skådespelerska

Hollywoods stora skandalmiss berättade under en intervju med USA today att hon var rädd för att behöva arbeta med en gepard eftersom hon är kattallergiker.

Jessica Alba, 30, skådespelerska

Overkligt snygga Jessica Alba avslöjade under The Letterman show att hon faktiskt inte är helt perfekt: Även hon lider av kattallergi och var rädd för att få en allergisk reaktion under en scen i The fantastic four när det var katter med.

Catherine Zeta Jones, 42, skådespelerska

Catherine Zeta Jones avslöjade nyligen sina allergiproblem i en intervju med agirlsworld.com: ”Mina ögon rinner när jag kommer i kontakt med pollen”, berättade skådespelerskan. Stackars Catherine – nyss utkommen från psyket efter att ha kollapsat av stressen kring maken Michael Douglas cancer, och nu drar pollensäsongen igång dessutom.

Nicole Ritchie, 30, it–girl

Musikdotter upptäckte att hon var allergisk mot katter när hon köpt en till sig själv. Lyckligtvis kunde hennes skönsjungande pappa, Lionel Richie, ta hand om katten.

Norah Jones, 32, sångerska och musiker

I en intervju med sajten Npr music berättade sångfågeln Nora Jones att hon var väldigt allergisk under inspelningen av sitt senaste album, ”Jag var riktigt hes på grund av min hösnuva”, berättar hon.

Hugh Grant, 51, skådespelare

Ständige hjärtekrossaren Grant brukar använda sina hundvalpsögon för att charma kvinnor både på bioduken och i verkliga livet. Men det är inte alltid de är till sin fördel – pollensäsongen påverkar även denne superstjärna: ”Mina ögon rinner konstant och förstör min makeup under varma sommardagar” har han berättat enligt sajten www.ok.co.uk.

Kelis, 32, sångerska

Kelis har sitt alldeles egna recept för att lindra sin pollenallergi:”Jag blir trött under pollensäsongen men lite champagne och nya skor räddar det mesta” säger hon enligt sajten babble.com.

Kate Middleton, 29, fästmö till prins William av  Storbritannien

När Kate Middleton var på polomatch frågade en reporter från Daily mail varför hon inte var med och spelade. ”För att jag är allergisk mot hästar”, svarade Kate. Man kan inte få allt här i världen.

Eva Longoria, 36, skådespelerska

Trots att hon till och med har ett eget parfymmärke så har skönheten Eva varit allergisk mot parfym i hela sitt liv och måste nysa så fort någon i närheten har parfym på sig.

Scarlett Johanssen, 27, skådespelerska

Under inspelningen av filmen Match Point fick Scarlett Johanssen en fläskläpp efter en av de mer intima scenerna med hunken Jonathan Rhys-Meyers. Hon lär ha sagt att det inte var det värsta som hände under inspelningen av den filmen: ”Det värsta var när jag blev pollenallergisk under inspelningen av en scen på en havreåker”. Så kan det gå.

Libertad Mancini

ARTIKELN HANDLAR OM

Allergi