"Jag har inte full koll"

HÄLSA

Programledaren Ann Söderlund chattade med läsarna

Ann Söderlund säger: Hej jag är här nu! Kram Ann
Moderator säger: Nu är vi igång, ledsen för tekniskt strul, här kommer första frågan..!
sol säger: Hej, kommer Kanal 5:s nya program att ha seriös vinkel eller är det mer humorinriktat?
Ann Söderlund säger: Hej, det är en salig blandning. Men programmets inställning till krämpor och sjukdomar är högst seriös. Men ett tråkigt program om sjukdomar låter ju inte så kul. Hej
Vattholma säger: Jag tycker du är en jättekul person. Min fråga till dig är: Vilket är ditt motto?
Ann Söderlund säger: Tack, jag är snäll också! Mitt motto är "Lev livet och älska så mycket du kan!" puss!
Vattholma säger: Vad har varit roligast i din karriär hitils?
Ann Söderlund säger: Det var väldigt kul att spela in Silikon med Gry och Ulrika och EKG var super, men Söderlund&Bie är det jag är stoltast över eftersom det var JAG!
Choko säger: Hej Ann! Du är toppen! Vad kommer EKG handla om och är det kul att jobba med?
Ann Söderlund säger: Toppen! EKG är en skön mix av sjukdomsmyter, hypokondri, kändisar med konstiga sjukdomar, vanliga människor med sjukdomar och en hel del så funkar det! Man får lära sig vad som händer när man blir sjuk. Och mycket humor och spänning! kram
Mia säger: Vad är det absolut bästa du vet?
Ann Söderlund säger: Mina barn och min man och bada och dansa och dricka vin och resa. Men en grej får bli mina barn!
Kalle säger: Hej, du verkar ha så full koll på allt jämt :) Har du det? Jobb/karriär, familj..? Hur går allt ihop? Jag hinner inte med!
Ann Söderlund säger: Åh, tack du är den enda som har sagt att jag har full koll. Det har jag inte, men jag har tänkt säga upp lite grejer som jag pysslar med så jag kan andas ibland. Men jag är en positiv person, då hinner man med en massa grejer!
lotta säger: Hej Ann! Vad har du för utbildning och bakgrund?
Ann Söderlund säger: Hej Lotta! Jag började med Poppius och enstaka kurser på universitetet och Berghs. Sen har jag gått som lärling på radiokanal, tv 4 och slavat för typ tusen spänn i månaden på Katrineholmskuriren.
Pelle säger: Vad är ditt tips för att hinna med den stress många av oss lever i?
Ann Söderlund säger: När jag känner mig stressad brukar jag åka på en spadag eller gå ut och festa med mina vänner eller skrika på min kille, hehe. Nä, men ärligt talat så tycker jag att jag har stressat för mycket så jag har bestämt att jag ska börja att fokusera på EN grej som jag gillar allra bäst istället för tusen. lycka till!
Nina säger: Vad kommer det mer vara för teman eller ämnen i den här nya serien?
Ann Söderlund säger: Vi har olika teman varje program. Allt från alkoholism (mkt bra program!) till hypokondri. Vi träffar även ett par syrror som inte vill om dom vill ta reda på om dom bär på anlag för Huntington som är en hemsk sjukdom, det var väldigt starkt att se hur olika människor på olika sätt tar till sig beskedet om sjukdomar. Vi snackar även om lite shady sjukdomar som elallergi och hicksjukan, haha.
ciao ann säger: Hej Ann! Vad gör du när du inte jobbar, intressen?
Ann Söderlund säger: Eh, just nu har jag bokat en resa. Att se nya platser är det bästa jag vet. Och att gå på muséum eller läsa glossiga tidningar, böcker. gå ut och käka, leka med mina barn, dansa, köpa onödiga prylar...
Karin säger: Hej Ann! Vad är det pinsammaste du gjort, som du fortfarande kan gå och skratta åt?
Ann Söderlund säger: Dom pinsammaste grejerna jag har gjort kan jag inte skratta åt, men en gång när jag var på 50-årsfest med mitt ex blev jag full och flaschade tuttarna och sa till några gamla damer att såna här skulle ni vilja ha va? Usch, men nu är det ganska kul! Tror jag...
Anonym säger: hej ann! du utstrålar en sån glädje jämt!känner , så vill jag vara! hur gör du?/sara
Ann Söderlund säger: Helt ärligt talat så känner jag väldigt mycket glädje inom mig. Jag är så lyckligt lottad och det finns så mycket att vara superglad över. Som att jag sitter här och chattar. Hur jag gör! Jag bestämmer mig för att livet är en fest! kram
Anonym säger: Hej! Jag undrar över dina medarbetare, är de vårdutbildade? Eller har ni ett gemensamt intresse för att hitta svar? Jag tycker det verkar att bli kul!
Ann Söderlund säger: Oj, är det där frågor? Jag och mina jobbarkompisar tycker alla att det är spännande med sjukdomar! Kolla ikväll så får du se ett skitbra program!
Anna säger: Du har tre söta barn, planerar ni fler? Mvh Anna
Ann Söderlund säger: Det vore kul med en dotter, men å andra sidan ska det bli skönt när barnen blir lite större. Men jag är väldigt känslostyrd så en het natt vet man aldrig hur det kan sluta. Jag är nämligen en liten frögurka.
Karin säger: Hej igen! Vad är din högsta dröm i livet?
Ann Söderlund säger: Min högsta dröm är förutom att vi ska dela mer på jordens tillgångar at folk ska sluta snåla. Båda med sina känslor och sina pengar. Att unna varandra framgång istället för att vara avundsjuka är världens bästa personlighetsdrag. Så vill jag ju att jag ska vara frisk till 100.
Moderator säger: Nu är tiden tyvärr snart slut för idag, här kommer sista frågan.
Pillan68 säger: Vad lyssnar du på för musik??? Är du en nostalgiker?? Gillar att kolla gamla foton, lyssna på gammal musik?? Camilla
Ann Söderlund säger: Hej, just nu gillar jag låten med Miss Li och Winnebäck och ja jag är nostalgisk. Fått efter min far!
Moderator säger: Nu är chatten tyvärr slut. Stort tack till dig Ann, och tack till alla er som ställt frågor!