Gå dig smal på 8 veckor!

Av: 

Angelica Hjortholt

Hälsa

Alla kan göra det

Ut och gå! En suverän motionsform som passar alla, bränner fett och ger dig massor av frisk luft. I kombination med rätt kost lovar vi att kilona kommer rasa. Söndag och Viktklubb.se går med dig - hela vägen i mål!

NJUTNING. För Rafaela Lindeberg är promenaderna också ett utmärkt tillfälle att prata av sig: ”Man kan slå flera flugor i en smäll, som att socialisera, uppdatera sig – eller bara njuta”.
NJUTNING. För Rafaela Lindeberg är promenaderna också ett utmärkt tillfälle att prata av sig: ”Man kan slå flera flugor i en smäll, som att socialisera, uppdatera sig – eller bara njuta”.

Snart är sommaren här. Bikini, bara ben och bilringar... Känner du också för att komma i form och bli av med de där extra kilona? Gå dig smal tillsammans med oss!

– Det som är så bra med att gå är att alla kan göra det. Gammal som ung, vältränad som otränad. Man behöver inte heller köpa något dyrt gymkort eller passa tider. En rask promenad sätter verkligen fart på förbränningen, säger viktklubb.se:s motionscoach Shirin Rågby Djavidi.

Och vilket tillfälle kan väl vara bättre att tag i vikten och hälsan än nu?

– Ljuset på våren gör dig gladare och piggare och ger dig en gratis kickstart! Det är mycket lättare att hålla motivationen uppe nu jämfört med att vara ute och traska i snömodd i november, säger Shirin.

Hon har tagit fram ett unikt åttaveckorsprogram som får dig i form till midsommar.

Varje söndag får du ett nytt träningsschema för den kommande veckan som i detalj beskriver hur du ska lägga upp dina promenader. Dessutom visar viktklubb.se och dietisten Josefin Jonasson hur du ska äta för bästa resultat och bjuder på läckra smalmenyer.

– Det är viktigt att man följer både mat- och träningsschemat, poängterar Shirin. Då kommer du att förlora runt 4 kilo och känna dig både friskare och piggare!

Så plocka fram stavarna och snör på dig walkingskorna redan i dag!

– Och glöm inte att det ska vara roligt att gå! Köp en ny jacka, ta med dig en kompis eller lyssna på musik som gör dig glad, avslutar Shirin.

Nu kör vi... förlåt, GÅR vi!?

ANNONS EXTERN LÄNK

Skönhet & behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser - 25% på Swiss Clinic här!

NordicFeel SE

Läs mer

Publisert: