En sko – för all din träning

Hälsa

Se klippet med Reeboks nya modell

En träningssko lika varierad och flexibel som din träningssmak – jo, den finns faktiskt.

Reeboks nya Cardio Ultra passar alla typer av studioträning.

Ena dagen flyger du fram i till heta Zumba-rytmer. Andra dagen mäter du dina krafter mot vikterna i styrkepasset. Kanske hinner du med ett svettigt tabatapass senare i veckan – och box med kompisen på helgen vill du bara inte missa.

Du gör helt rätt. Kroppen mår bra av varierad träning. Testar du nytt och utmanar dig själv blir gymbesöken roligare och det ökar chanserna att du fortsätter hålla fast vid dina goda träningsvanor.

Men behövs då olika skor för olika former av studio- och gymträning?

– Nej, Cardio Ultra är designad för att vara den enda sko du behöver ha i din gymväska, säger Barbara Ebersberger, ansvarig för Reebok Studio.

Cardio Ultra är den första träningsskon som är specifikt utformad för att passa alla typer av studioträning. Perfekt för dig som vill variera din träning med flera olika typer av pass och gymaktiviteter.
Här hittar du skorna.

Rätt typ av sko

Kombinationen av flexibilitet, stötdämpning och snabbhet gör Cardio Ultra till rätt typ av sko, oavsett vilken typ av studioträning du är på väg till.

Kvicka fötter stortrivs i den här skon, med optimal återstuds och stötdämpande TRI-LAYER FOAM-sula.

För att undvika skador är det viktigt med rätt stöd för foten. Här kan Cardio Ultra stoltsera med ADAPTAMOVE-tekniken, som ger perfekt stöd för rörelser i 360 grader och TURNZONE som samtidigt tillåter foten att röra sig fritt.

- Reebok har en lång tradition av att utveckla innovativa produkter för studioträning. Ända sedan 1980-talets Reebok Freestyle fram till dagens lansering av Reebok Cardio Ultra har vi brunnit för att skapa framåtsträvande produkter som hjälper fitness-entusiaster att utvecklas och maximera sin träning, säger Barbara Ebersberger.
Här hittar du skorna.

Cardio Ultra – passar den dig?

Reebok

ANNONS EXTERN LÄNK

Så vet du om du är i hormonell obalans - läs expertens råd här.

Wellness

Publisert:

Aftonbladet

/

Hälsa