Duschkrämer bäst i test - 5 väldoftande varianter

avPetra Weiss

Fem duschkrämer som får flytta in i badrummet

Att duscha är bra.

Att duscha med en härligt, krämig, väldoftande duschkräm är ännu bättre. Klart man vill vara ren och fräsch!

Om krämerna dessutom gör huden mjuk får de gärna flytta in i badrummet!

Maria Åkerberg ”Hair & body schampoo energy”

PRIS: 119 kronor/250 ml.

SÅ FUNKAR DEN: Ger en riktig kick på morgonen med sin friska doft av ingefära och eukalyptus. Härlig piggkänsla utan att kännas kall som mentol. Löddrar rikligt med ett mjukt skum. Funkar lika bra för hud som hår och känns inte uttorkande.

BETYG:

Rituals ”T’ai chi shower foam”

PRIS: 90 kronor/200 ml.

SÅ FUNKAR DEN: Wow! Det här skummet skulle man kunna slösa upp på en enda dusch bara för skojs skull, så sanslöst mjukt och skummigt löddrande är det! Otroligt drygt och lyxigt och perfekt att raka benen med. Doftar ljuvligt och ger en fräsch känsla utan att vara för starkt.

BETYG:

SachaJuan ”Body wash ginger flower”

PRIS: 125 kronor/300 ml.

SÅ FUNKAR DEN: En duschkräm kan helt enkelt inte dofta godare än så här! Den är så magisk att det vore skam att smörja in kroppen med något annat än en body lotion i samma serie. Men då behövs inte parfym, för doften är ganska stark och dominerande. Härligt krämig konsistens som känns skönt återfuktande.

BETYG:

Björk & Berries ”Never spring body wash”

PRIS: 160 kronor/250 ml.

SÅ FUNKAR DEN: Luktar ljuvligt vårfräscht men ganska blygsamt, vilket passar alla i familjen. Konsistensen är härligt krämig men ger aningen för lite skum. Känns dock riktigt återfuktande och torkar inte alls ut. Bra flaska som är lätt att dosera ur. Plus för 98 procent naturliga ingredienser!

BETYG:

Elemis ”Frangipani monoi shower cream”

PRIS: 325 kronor/200 ml.

SÅ FUNKAR DEN: Ljuvligt blomsterdoftande kräm som känns både exotisk och fräsch utan att vara för stark. Ger en otrolig lyxkänsla och är skön mot huden. Torkar inte ut – i stället känns det som om man inte behöver smörja in sig med body lotion efteråt, bara njuta av den goda doften på huden.

BETYG:

ARTIKELN HANDLAR OM

Skönhet