Wellness – redan en supersuccé

1 av 5 | Foto: Hugo Ljungdahl, 28, medlemsrådgivare på Sats, Stockholm: ”Det här är ju verkligen en tjejtidning, men det finns nog en hel del även för mig att kolla in, ser jag.”
Sofie Moe, 29, tandhygienist, Stockholm: ”Skor, träningskläder, träning, kost, ja det här var verkligen brett innehåll. Fullt med små tips, det gillar jag.”
HÄLSA

Påskfrossan är över. Nu regerar Wellness.

Aftonbladets nya livsstilsmagasin får folk att må bra.

– Jag har aldrig varit med om att så många läsare har hört av sig med så fina ord. Jag blir alldeles rörd, säger Nina Jakobson, redaktör för Wellness.

Efter månader av hemlighetsmakeri lanserades i går Aftonbladet Wellness – ett nytt livsstilsmagasin som hjälper dig att må bättre.

– I Wellness ser vi på hälsa som en helhet där allt hänger ihop. För att må bra måste man finna en balans mellan sitt inre och yttre välmående. Man kan inte bara bry sig om att träna hårt, man måste tänka på hur man känner sig i knoppen också, säger Nina Jakobson.

”Oförskämt bra”

Idén till Wellness kläcktes redan förra sommaren. Sedan dess har en projektgrupp jobbat hårt med att utveckla det nya magasinet efter läsarnas önskemål.

– Vi har verkligen gått all in under utvecklingsarbetet. Vi har lyssnat närgånget på vad våra läsare önskar och gjort allt vi har kunnat för att ge dem vad de vill ha. Och då känns det förstås oförskämt bra att läsarna gillar vad vi har gjort, säger Nina Jakobson.

Mer än en tidning

Men det nya magasinet är mycket mer än bara ett magasin.

– Wellness är ett helhetstänk med magasin, sajt och resor. Våra läsare vill ha mer än bara en tidning, säger Nina Jakobson.

Redan nu har över 8 000 läsare gjort Wellness-testet – som hjälper dig att få reda på hur du mår fysiskt, psykiskt, socialt och själsligt. Du får även handfasta tips på hur du kan må bättre.