HELA & LENA

Av: 

Petra Weiss

Skönhet

Det kanske gör ont när knoppar brister men det svider desto mer när läpparna krackelerar av vinterkyla och blåst!

Valla rejält så ofta du kan så får du dem både mjuka och smidiga på ett kick.

Här är fem läpp­balsam som fungerar!

AKADEMIKLINIKEN

”Pure lip intense”

PRIS: 249 kronor/15 ml.

SÅ FUNKAR DEN: Helt fantastiskt läppbalsam som har en perfekt krämig konsistens som sjunker in i läpparna direkt och lämnar ett skönt skyddande lager på utsidan som inte känns kladdigt alls. Applikatorn är i metall vilket gör att den känns ljuvligt sval och lindrande för torra läppar.

BETYG: Betyg: 5 av 5 plus

NAKED LIPS

”Organic lip balm”

PRIS: 49 kronor.

SÅ FUNKAR DEN: Riktigt skönt och mjukt mot läpparna och svider inte när de är torra. Har en lätt kvalmig bärig smak som ändå inte är obehaglig eller stark. Ger ett skönt glatt lager på utsidan med aningen glans. Fantast­iskt med bara naturliga ingredienser!

BETYG: Betyg: 4 av 5 plus

DERMALOGICA

”Renewal lip complex”

PRIS: 330 kronor/1,75 ml.

SÅ FUNKAR DEN: Märklig, men ganska smart, hylsa med hål i där läppbalsamet tränger upp. Ljuvlig doft och enormt krämigt mjuk konsistens som dock lätt klumpar sig och är lite svår att få jämn om man inte trixar lite med fingrarna. Gör dock läpparna sköna och mjuka länge.

BETYG: Betyg: 4 av 5 plus

EOS

”Organic lip balm”

PRIS: 89 kronor/7g.

SÅ FUNKAR DEN: Under­bart söt förpackning som man hittar snabbt även i en rörig handväska. Inget kladd trots att läppbalsamet är i en burk! Konsistensen är skönt sval och len och läpparna känns genast mjukare. Funkar perfekt som ett dagligt läpp­balsam men kanske inte som nattkur.

BETYG: Betyg: 4 av 5 plus

LIP SMACKER

”Lip balm”

PRIS: 20 kronor.

SÅ FUNKAR DEN: Det här känns som ett riktigt sött mellis med massor av doft och godissmak som gör att man helst skulle vilja ta en tugga. Känns dock aningen syntetisk och lite barn­slig. Inget för såriga läppar men den ger riktigt fin glans och en rejäl nostalgikick!

BETYG: Betyg: 4 av 5 plus

ANNONS EXTERN LÄNK

Hur mår du på insidan? Gör en hälsokontroll via blodprov och få många svar.

Werlabs

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Skönhet