Unna dig att må bra!

Hälsa

I Wellness nummer 2 (i butik 4 februari – 3 mars)

Du vet väl att du kan få Wellness direkt i brevlådan tillsammans med lyxiga premier?

Spana in vårt erbjudande här!

På omslaget: Inte bara deckardrottning. Vad sägs om gymnast, aerobics­instruktör och utbildad idrottsledare? Vi pratar träning, författarliv och mod med Denise Rudberg – som också sätter magen på prov med tre grymma balansövningar.

Stark, slank och smidig! Här är dansprogrammet som ger långa muskler och smidiga rörelser.

Sista rycket inför Vasaloppet Fyra veckor till Sveriges mesta skidfest! Jan Ottosson, fyrfaldig segrare i Vasaloppet, vet hur du laddar på bästa sätt.

På hal is Spänn på långfärdsskridskorna och bli en riktig glidare. Vi list­ar allt du behöver veta för att komma i gång.

Bli en lustigkurre Tänk att vara den som drar skämtet alla skrattar åt. Det kan bli verklighet!

Stressa ner Lägg krut på det viktigaste, skaffa listvett och lär dig att välja bort.

Så lyckas du på arbetsintervjun Använd våra dejting-­inspirerade tips nästa gång du går på intervju – och du ska se att din blivande chef faller som en fura!

Vintersäkra necessären Var snäll mot huden och säsongsanpassa din vanliga skönhetsrutin.

Vårens trender Snart börjar fåglarna att kvittra och blommorna stå som spö i backen. Vi visar hur du svidar om till vårskrud på en kick.

Testat: läppbalsam Vinter = torra, nariga läppar? Nej, inte längre. Vi har utsett fem skönt härliga läpp­favoriter.

Mätt och belåten Låt inte hungern bli ett sug du inte kan kontrollera. Näringsfysiologen Fredrik Paulún vet hur du äter rätt – och håller dig mätt.

Skål! Eller? Vardagsdrickandet går upp, men fyllan ner. Och allt fler väljer att gå helnyktert. Häng med på en djupdykning i alkoholens vara eller icke vara!

Väloljat Till stekning, salladsdressing och smoothies eller varför inte hårinpackning eller ansiktssmörj? Vi har spanat in nyheterna i oljehyllan.

Best friends forever Minns du din gamla bästis? Ni var oskiljaktiga och delade precis allt. Sen kom livet i väg­en – men det går att hitta tillbaka!

Bara njut! I New York bubblar en pleasure revolution där kvinnors njutning står i fokus. Vi drog till staden för att hitta mer njutning i vardagen.
Zandra utvecklas Krönikören Zandra Lundberg har fått i uppdrag att förändra sin livsstil – i små Wellnessteg. Utmaningen denna gång: appträning
Smarriga recept!
Och så alla våra experter förstås som ger svar på dina frågor om skönhet, träning, sex och hälsa.

Pris: 32 kr.

Gilla oss på Facebook!

WELLNESS

ANNONS EXTERN LÄNK

Gör en hälsokontroll och få koll på hur din kropp mår - välj ditt test här.

Werlabs

Publisert:

Aftonbladet

/

Hälsa